Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2013 13:40
biker70

XXX.XXX.48.30

Mám venku pyrury,které mají mlaďata. Jako na potvoru sedli takhle pozdě. Normálně jsem je už touhle dobou míval doma. Nicméně ,letos jsem využil teplý podzim a nechal je venku. Teď má ,ale přez noc začít lehce mrznout cca -2 C . Budky mají kryté-v závětří,.ale není možné jim tam nějak "přitopit" Takže řeším otázku. Nechat je tam-zvládnou to ? Nebo stěhovat a risknout nějakou komplikacismajlík Jeden pár má mlaďata,kterým už roste peří. Druhý mladší,teprve dávám kroužky a peří prachové. Díky za normální odpověď.

11.11.2013 18:57
jurin

XXX.XXX.95.44

Já bych je skusil nechat venku, hlídat a v případě opravdu nízkých teplot přemístit dovnitř i s budkou a s mladými a mít připravenou dokrmovačku. Viděl jsem pár ochočených pyrur kteří odchovávali doma v obýváku a když majitelé mladé vytáhli z budky tak dokrmovali i na stole jakoby nic. Ale podotýkám že rodiče byly oba ručně dokrmení.

11.11.2013 20:11
biker70

XXX.XXX.48.30

Díky. Doma,jak jsem psal je nachystáno. Takže je nechám venku,pokud nezačne mrznout celý den a to snad hned nebude. Jinak rodiče se hodně zdržují v budkách,takže zahřívají. Krmení mají dostatek-i oblíbené slunečnice,kterou normálně dávám minimálněsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík