Uživatel s deaktivovaným účtem

patagonci jednoznacne
Uživatel s deaktivovaným účtem

tady su moji patagonci chovna para 2009 a ich tohtorocny odchov. Mam tam este poslednu samicku od nich na predaj.
pekny den
kamilos
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu... rád bych rozšířil chov o nové papoušky v ceně max. kolem 4000Kč. Pro menší volieru, společenští, inteligení, s vlohou pro mluvení, ne přilíš hluční.. (Senegalce již mám ....:) - děkuji za Váš názor, za vaše zkušenosti a doporučení ....
Venezuelci jsou pěkní,někteří hlučnější,ale ne celý den.Můžu nabídnout letošní mládě,pěkné.Levně.Mail mám v profilu.
kamilos
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu... rád bych rozšířil chov o nové papoušky v ceně max. kolem 4000Kč. Pro menší volieru, společenští, inteligení, s vlohou pro mluvení, ne přilíš hluční.. (Senegalce již mám ....:) - děkuji za Váš názor, za vaše zkušenosti a doporučení ....
Pro menší volieru, společenští, inteligení, s vlohou pro mluvení, ne přilíš hluční. Tyto požadavky jsou podle mě pro jeden druh nesplnitelné.
Z alexandrů by snad mohl vyhovovat alex. vousatý i když si umí zakřičet a do malé voliéry bych ho nedával.