Uživatel s deaktivovaným účtem
Kup si knihu Amazoňané od Rosemary Low.
Uživatel s deaktivovaným účtem
kolkola
napsal(a):
nemam zajem kupovat knihu!blbosti nečtu jde mi o fakta ne o placení za blbosti
Pravděpodobně budeš opravdu velký borec. V tom případě jednu radu Ti dám = PORAĎ SI SÁM
Ještě k těm knihám, možná čteš nějaký knihy, kde jsou blbosti, ale zrovna knihy od Rosemary Low, tak žádné blbosti nenajdeš. Ona má nějakých 33 let právě amazoňana, tak bude ve dvouset-stránkové knize psát o blbostech. Bože můj... No o původu pospisuje možná tak 3 strany (četl jsem proč můj papoušek, ne o amazoňanech) ale určitě ani náhodou nebude celá kniha o blbostech, ale přidám se k ostatním, když si nechceš nechat poradit, poraď si sám.
PS: Asi je to moc peněz, když si kupuješ amazoňani za několik tisíc, klec (voléru) za několik tisíc, vitamíny, žrádlo atd. za dalšík několik tisíc, a když už jsi na těch desítkách ticících, ono je pak hrozně těžké obětovat pár stovek do knížky, která se dá přečíst za pár dnů... Fakt nechápu inteligenci některých lidí... 

![]()
Asi jste upadl co vam neni jasne na propagaci blbostí mam o amazonanech přes 6 knih každá cca po 300 kč ale v každe se uvádí neco jineho a 100 krat radeji poslechnu chovatele co odchovava a mohu komunikovat než najit jednu vetu v knize ktera me zajma a dat za ni dalších 300 kč to si rači dojedu za tim chovatelem, končím vlakno