Kmenová budka, podestýlka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2014 18:59
beruškaaa22

XXX.XXX.228.1

Dobrý den, jakou velikost (rozměry) kmenové budky potřebují tyto druhy?
Alexandr malý, rozely pestré a pyrury hypoxanta?

ještě by mě zajímalo, co dáváte jako podestýlku?
Napadlo mě jestli mužu dát alexandrům jako podestýlku štěpky? aspoň by se zabývali štěpkami a ne likvidací budky.
Máte někdo zkušenost jako podestýlku dávat nastřihanou vrbu?
Jaké mate zkušenosti?
děkuji za rady smajlík

20.1.2014 18:57
pavel6

XXX.XXX.243.231

Já dávám truhlářské hobliny ale pozor na dub ten je prašný tak ten moc nedoporučuji.Jiak nejlepší je olše,topol.Ty nemaj v sobě pryskyřici.Jestli máte alexandry tak tam dejte pár olšovích,vrbovích větví a tí vám nadělaj podestýlky.Moji čínáci dělaj podestýlku osto šest,stačí to jen denně pozbírat.

20.1.2014 20:19
eli22

XXX.XXX.248.34

Já dala pyrurám peletky + hobliny, ale udělali z nich ve finále piliny.

22.1.2014 19:59
beruškaaa22

XXX.XXX.228.1

to urcite vykousim smajlík děkuji za rady

22.1.2014 20:17
eli22

XXX.XXX.248.34

beruškaaa22 napsal(a):
to urcite vykousim smajlík děkuji za rady

Jo a ty nastříhané větvičky jsem tam dala taky (třešeň). Z těch jsou piliny též smajlík. Budku mají jako pro korely , 5 cm otvor, ale mohl by být i trochu menší. Kromě hlavního vletového otvoru si vytvořily ještě dva menší, únikové. Podestýlku teď postupně vyhazují ven, aby se do boudy všichni vešli. 2 rodiče a 6 mladých pyrursmajlík

22.1.2014 20:18
eli22

XXX.XXX.248.34

eli22 napsal(a):
Jo a ty nastříhané větvičky jsem tam dala taky (třešeň). Z těch jsou piliny též smajlík. Budku mají jako pro korely , 5 cm otvor, ale mohl by být i trochu menší. Kromě hlavního vletového otvoru si vytvořily ještě dva menší, únikové. Podestýlku teď postupně vyhazují ven, aby se do boudy všichni vešli. 2 rodiče a 6 mladých pyrursmajlík

Pardon, 7 cm otvor.

22.1.2014 20:43
beruškaaa22

XXX.XXX.228.1

eli22 napsal(a):

tak to je krásný smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík