Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2014 16:47
tomasdoksy

XXX.XXX.56.179

Dobrý den znáte nějaké dobré chovatele z Kladna?? smajlík

6.2.2014 20:55
tomasdoksy

XXX.XXX.56.179

Chtěl bych se víc začít věnovat papouškům mám teď už čas.. Chtěl bych se trochu hnout v chovu a tak jsem se ptal jestli tady někdo nezná nějaké dobré chovatele kteří by mohli v chovu pomoct zkušeností a radou..

6.2.2014 21:08
romika

XXX.XXX.116.252

tomasdoksy napsal(a):
Chtěl bych se víc začít věnovat papouškům mám teď už čas.. Chtěl bych se trochu hnout v chovu a tak jsem se ptal jestli tady někdo nezná nějaké dobré chovatele kteří by mohli v chovu pomoct zkušeností a radou..

Zakupte si literaturu, něco prostudujte a začněte se věnovat tomu co vás baví. Jaké pořád potřebujete rady. Zkušenosti se dostaví časem. Mě nikdo ta neradil nikoho jsem oto ani nežádal a myslím si že vlastníma zkušenostma jsem něčeho dosáhl. Lidi proberte se a postavte se konečně na vlastní nohy.

6.2.2014 21:28
tomasdoksy

XXX.XXX.56.179

Co je na tom špatného ?? Přečetl jsem už několik knížek.. Ale zkušenost od někoho kdo to děla delší dobu a jak to asi z knížek nedostanu .. Lepší se na něco zeptat někoho kdo to ďelá než aby mi pak chcípnul zbytečně papoušek..

7.2.2014 13:10
V.N.

XXX.XXX.2.242

tomasdoksy napsal(a):
Co je na tom špatného ?? Přečetl jsem už několik knížek.. Ale zkušenost od někoho kdo to děla delší dobu a jak to asi z knížek nedostanu .. Lepší se na něco zeptat někoho kdo to ďelá než aby mi pak chcípnul zbytečně papoušek..

Dobrý den,napište na baveko.j@seznam.cz.....

7.2.2014 15:35
atobajus

XXX.XXX.12.162

V.N. napsal(a):
Dobrý den,napište na baveko.j@seznam.cz.....

smajlík jednoduše a bez keců smajlík

8.2.2014 22:46
adamkrasny

XXX.XXX.229.176

romika napsal(a):
Zakupte si literaturu, něco prostudujte a začněte se věnovat tomu co vás baví. Jaké pořád potřebujete rady. Zkušenosti se dostaví časem. Mě nikdo ta neradil nikoho jsem oto ani nežádal a myslím si že vlastníma zkušenostma jsem něčeho dosáhl. Lidi proberte se a postavte se konečně na vlastní nohy.

Ja nevim... proc si toto neodpustite k zacinajicim. Takove vase keci by nekoho od toho pomalu odradily. smajlík

11.2.2014 11:33
pecko

XXX.XXX.81.4

tomasdoksy napsal(a):

Dobrý den, napište s čím potřebujete poradit, jestli nevadí, že jsem z Mostu. Pokud budu moc, tak vám rád poradím. Někdy se tu objeví rady zamindrákovaný rejpalů, ale rejpalové jsou všude. Nenechte se od nich odradit.

12.2.2014 20:28
tomasdoksy

XXX.XXX.56.179

Dobrý den tak jsem vám napsal..

13.2.2014 21:30
strejdapepin

XXX.XXX.129.130

Ahoj. Bydlim kousek od Kladna, není problém pokecat o papouškách.

Přidejte reakci

Přidat smajlík