tomasdoksy
napsal(a):
Chtěl bych se víc začít věnovat papouškům mám teď už čas.. Chtěl bych se trochu hnout v chovu a tak jsem se ptal jestli tady někdo nezná nějaké dobré chovatele kteří by mohli v chovu pomoct zkušeností a radou..
Zakupte si literaturu, něco prostudujte a začněte se věnovat tomu co vás baví. Jaké pořád potřebujete rady. Zkušenosti se dostaví časem. Mě nikdo ta neradil nikoho jsem oto ani nežádal a myslím si že vlastníma zkušenostma jsem něčeho dosáhl. Lidi proberte se a postavte se konečně na vlastní nohy.
tomasdoksy
napsal(a):
Co je na tom špatného ?? Přečetl jsem už několik knížek.. Ale zkušenost od někoho kdo to děla delší dobu a jak to asi z knížek nedostanu .. Lepší se na něco zeptat někoho kdo to ďelá než aby mi pak chcípnul zbytečně papoušek..
Dobrý den,napište na baveko.j@seznam.cz.....
romika
napsal(a):
Zakupte si literaturu, něco prostudujte a začněte se věnovat tomu co vás baví. Jaké pořád potřebujete rady. Zkušenosti se dostaví časem. Mě nikdo ta neradil nikoho jsem oto ani nežádal a myslím si že vlastníma zkušenostma jsem něčeho dosáhl. Lidi proberte se a postavte se konečně na vlastní nohy.
Ja nevim... proc si toto neodpustite k zacinajicim. Takove vase keci by nekoho od toho pomalu odradily.
tomasdoksy
napsal(a):
Chtěl bych se víc začít věnovat papouškům mám teď už čas.. Chtěl bych se trochu hnout v chovu a tak jsem se ptal jestli tady někdo nezná nějaké dobré chovatele kteří by mohli v chovu pomoct zkušeností a radou..
Dobrý den, napište s čím potřebujete poradit, jestli nevadí, že jsem z Mostu. Pokud budu moc, tak vám rád poradím. Někdy se tu objeví rady zamindrákovaný rejpalů, ale rejpalové jsou všude. Nenechte se od nich odradit.