Jaký papoušk do bytové voliéry?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2014 21:04
dpaj

XXX.XXX.114.239

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jakého papouška bych si mohl pořídit do voliéry na obrázku. Mohl by skoro pořád vyletavat z voliery ven. Přemýšlel jsem o pap. zpěvavém. Nemusí to být nějaký papoušek, který se musí ochočit(už doma máme ochočenou andulku :)). Také o rosele, ale ta prý hodně klove, hlavně v době páření, potřebuje hodně lítat( to by mi nevadilo, ale kdyby klovala....smajlíksmajlík) atd. Jinak rozměry jsou v: 105 cm, š: 56,7 cm d: 69,5 cm. Předem Vám děkuji za Vaše navrhy :)! Díky!

15.2.2014 10:47
eli22

XXX.XXX.248.34

dpaj napsal(a):
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jakého papouška bych si mohl pořídit do voliéry na obrázku. Mohl by skoro pořád vyletavat z voliery ven. Přemýšlel jsem o pap. zpěvavém. Nemusí to být nějaký papoušek, který se musí ochočit(už doma máme ochočenou andulku :)). Také o rosele, ale ta prý hodně klove, hlavně v době páření, potřebuje hodně lítat( to by mi nevadilo, ale kdyby klovala....smajlíksmajlík) atd. Jinak rozměry jsou v: 105 cm, š: 56,7 cm d: 69,5 cm. Předem Vám děkuji za Vaše navrhy :)! Díky!

Ta klec neni moc vhodná, je hrozně tmavá. Jedině tak dát dovnitř světlo a dát tam třeba párek šedokřídlých.

16.2.2014 19:29
sonynka

XXX.XXX.81.87

Určitě žádného, je to hrozně tmavé, pokud by to šlo nějak předělat, aby šlo dovnitř víc světla tak je mnoho možností, od korel, přes alexandry malé, mníšky, senegalce,... ale teď by to byl chudák.

20.2.2014 14:09
saluki

XXX.XXX.38.103

volierka vyhovuje chovu několika aymar pruhovaných, tmavší prostředí ani omezený výhled na jednu stranu jim nevadí, i to, že je volierka vyšší než delší není problém, jsou to zajímaví velmi klidní šplhavci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík