Šest takovýhle chlapíků, jeden jkao druhý, už půjdou do světa, pyrura tyrkysová opalín.

áno, tady mám mláďata fišeráků, toto je stará fotka - bohužel samice mě k nim nechce pustit, dnes nebo zítra budu kroužkovat. Jsou dvě :) a hrozně rychle rostou :)
alex66
napsal(a):
Alexandři rudohlaví
dobrý den. předpokládám. že je máte někde v zimovišti . já jsem minulý rok.přestěhoval zimoviště z garáže do sklepa. a nastal problém. nic mi nechce sednout. (krom výstavních andul, korel a agáčů , ale ne taranty). alex. malý i rudohlavci sedí u budky a ne vlést do ni, pyrury měli už třikrát po sobě vajíčko a vždy po týdnu slezly a rozklovali ho. co se děje, kde je chyba? svítín jim 12 hod.( zatím bez stmívače,ale v garáži ho stejně neměly) vlhkost je též, ikdyž jsme izolovaly.krmení dostávají zrní suché i máčené. jablka mrkev i jeřabiny obden, víno tak 1x týdně. v tomto problém nevidí, nebo by někdo udělěl něco jinak? poradte. jediný problém vidím v teplotě. je tam mezi 13až14 stupni! v garáži jsem ji neměřil ale byla cca 16 až 18. prosím poradtě mi kolik by bylo ideálních. dík Procházka
Ahoj všem,prosím kdo mi poradí. Mám pár korel letos poprvé zahnízdily ,byli z toho čtyři vajíčka,první mládě se vyklubalo 27.3 dnes jsem ho našla v budce mrtvé,včera také jedno napůl vyklubané vejce vyhozené mimo budku Samice je o.k sedí seč jí síly stačí,ale u samce si nejsem tak jistá,neustále řve a myslím si jakoby se chtěl pářit,no nevím,Co si myslíte? Proč mládě uhynulo a vajíčko bylo vyhozené z hnízda? Dělá to samec? Mají ještě ty dvě zbylé vajíčka naději k přežití??? Děkuju za každou radu
machlena
napsal(a):
Božínku,co je to za bubáčka????
Německý chocholatý kanár