DD,
mám kohoutka křepelky, co jej oškubala slepička. Záda, hlava, krk.
Běhěm tří, čtyř dnů. Kohoutka mám tři měsíce, ji cca 3 týdny. Zatím byli oba ve verandě, přístí víkend jdou už ven. Klec 65x45x40, ostatni pary jsou v poradku, bez problemu.
Krmim, smes zrni pro gouldy, 1x tydne moucne cervy, vajecnou smes s medem + zelene (salat, spenat, pampeliska, okurka, rajske). Krmenim, to asi nebude, dle puvodniho majitele slepicky, obcas skubla i jinou slepici. Jsou par, pari se spolu, ona zacala snaset vejce. Kdyz kohoutka seberu a dam od ni, tak kohoutek zacne fnukat.
Existuje nejaka sance, ze to neni mentalni porucha ?
Mam zkusit jeste pockat, co se stane, az pujdou ven ? Nebo ji vyradit rovnou ?
Ja vim, je to jen krepelka, ale je mi ji lito.
Dekuji za napady.
clown
napsal(a):
DD,
mám kohoutka křepelky, co jej oškubala slepička. Záda, hlava, krk.
Běhěm tří, čtyř dnů. Kohoutka mám tři měsíce, ji cca 3 týdny. Zatím byli oba ve verandě, přístí víkend jdou už ven. Klec 65x45x40, ostatni pary jsou v poradku, bez problemu.
Krmim, smes zrni pro gouldy, 1x tydne moucne cervy, vajecnou smes s medem + zelene (salat, spenat, pampeliska, okurka, rajske). Krmenim, to asi nebude, dle puvodniho majitele slepicky, obcas skubla i jinou slepici. Jsou par, pari se spolu, ona zacala snaset vejce. Kdyz kohoutka seberu a dam od ni, tak kohoutek zacne fnukat.
Existuje nejaka sance, ze to neni mentalni porucha ?
Mam zkusit jeste pockat, co se stane, az pujdou ven ? Nebo ji vyradit rovnou ?
Ja vim, je to jen krepelka, ale je mi ji lito.
Dekuji za napady.
No já si myslím, že by to mohlo být i tou malou klecí. Ve volieře by se to mohlo uklidnit.
ja je měl v maly volieře velikost : d: 1 m v : 60cm š: 80 cm a velikost ok 1 cm a 1:4 všechny mi pravidelně sedi 2 * do roka a kohoutka neodděluju at se stara co si udělal a nad nima litaji kanaři
zvyšil bych vitaminy
kazdopadne trpelivost mi uz asi dosla ... ,
ted jsem jej prohlidl ...
ano jsem debil, nechal jsem to dojit moc daleko ..
pred ..
ted 2 ..
ano debil je vzdy panicek .. jako u pejskaru :((
slepice jde do izolace .., takhle by ho zabila