Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2014 20:48
stracholes

XXX.XXX.68.184

Dobrý den,chci se zeptat,mám párek křepelek japonských ,které chovám společně s andulkami´,snáší vajíčka normálně,když bych chtěl aby nasedli ,stačí jim jako hnízdo např.dutý kmen ,nebo potřebují např.něco jako koroptví boudu,kde by si udělali hnízdo???Podle mého by mělo stačit nějaké zákoutí ,bo ne???Děkuji za odpovědi!!!

1.4.2014 20:57
ladislav250

XXX.XXX.32.101

Dobrý večer,
japonské křepelky nezasednou, líhnout je možné jen v umělé líhni nebo pod kvočnou slepice.smajlík

1.4.2014 21:09
stracholes

XXX.XXX.113.225

ladislav250 napsal(a):
Dobrý večer,
japonské křepelky nezasednou, líhnout je možné jen v umělé líhni nebo pod kvočnou slepice.smajlík

oki díky za odpověd,mám je jen chvilku a nevím o nich nic ,tudíž jsem se zeptal,pač jsem je dostal ,to chcete říct že kterékoliv křepelky nezasednou a líhnou se uměle??

1.4.2014 21:15
stracholes

XXX.XXX.68.184

vždyt přece bažanti normálně zasednou,jako každá pernatá zvěřsmajlík

1.4.2014 23:08
clown

XXX.XXX.69.36

diky tomu, ze jsou dnes japonky brany spis jako drubez brany na maso, nebo vejce, tak je to lihle umele v 99% pripadu, takze kvokavost je silne potlacena .., coz se treba deje i u exotickych krepelu .., jak jsem se docetl mimojine zde ..

sam mam 4 slepice, cinsky, vsechny odchovany slepickou i kohoutkem,
sedi jen jedna, druha jen obcas .. , takze to bude chtit zkouset slepici po slepici..

takze tem co sedi neco podstrcim, co nepodstrcim jak sednou, tak strcim do lihne ..,
pak je nenapadne posilam po jednom kureti do klece, kde jsou jiz vysezene kuratka ..
nastesti se kuratka na case lihnuti domluvi i na 5m pres lihen, takze se lihnou spolecne :))

takhle slepicka dala v pohode s kohoutkem 6+6 kuratek,
jen jak jsem ji zamichal do jejich vajec, kdy jsou oba tmavi, jine vejce a zrovna zlute kurata, tak byl trochu rozruch v kleci, asi 5 sekund si ho prohlizela a pak to bylo v pohode .. :))

jak se uvadi, pro japonky idealni je najit nejakou drobnou "normalni" slepici, co rada sedi .., ta bejva spolehlivejsi nez x lihni dokupy :)

2.4.2014 20:17
stracholes

XXX.XXX.113.225

dobrý den ,díky za příspěvek,jj jasný používám např.liliputky na líhnutí bažantů ideální,prostě jak jsem pochopil je vše už uměle tak zdegenerováno ,že to prostě ztratilo pudy přírody že??Muselo by to být čistě přírodní!!!smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík