Korely - služební cesta

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2014 21:57
erik.petracek

XXX.XXX.121.176

Dobrý den,
chci se zeptat zda korely vydrží bez problémům tři dny sami. Odjížděl bych ve středu ráno a v pátek večer bych přijel. Mají dost velkou klec a jsou dvě. Nechal bych jim více zrní, nějakou tyčinku a ve více miskách vodu. Má s tímto někdo zkušenost. Jedu na služební cestu a bohužel nemám někoho kdo by se o korely postaral. Toto je poprve co něco takového řeším. Děkuji

25.5.2014 22:55
kany

XXX.XXX.33.201

odkud jste mohl bych se o ně postarat, po dobu vaši nepřitomnosti.

25.5.2014 22:59
adamkrasny

XXX.XXX.237.12

erik.petracek napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat zda korely vydrží bez problémům tři dny sami. Odjížděl bych ve středu ráno a v pátek večer bych přijel. Mají dost velkou klec a jsou dvě. Nechal bych jim více zrní, nějakou tyčinku a ve více miskách vodu. Má s tímto někdo zkušenost. Jedu na služební cestu a bohužel nemám někoho kdo by se o korely postaral. Toto je poprve co něco takového řeším. Děkuji

Dobrý den,
žádnej stres, já mám zaměstnání, že někdy musím nechat ptáky i 4 dny samotné, žádný problém, korely, rosely, kakariky, holoubci, andulky.... zásoba jídla a více nádob s vodou. Vůbec bych v tom neviděl nějakou vědu. Chovu zdar !smajlík

25.5.2014 23:50
ayman

XXX.XXX.163.87

Taky jsem teď byl 4 dny pryč a moje droboť to přežila. Koupil jsem velkou litrovou napaječku a přidal do ní na doporučení jablečný ocet aby se voda tak rychle nekazila a dal hodně krmení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík