Tak to je v pohodě.. nechejte ju tak samotnou, ona na nich bude sedět i bez samce a vychová je taky bez něho akorát jí musíte deně předkládat vaječnou míchanici a dostatek, aby je měla čím krmit a aby jste jí to krmení zjednodušil když nebude mít samce.. Mě se to taky stalo u zpěváků taky samec a samice je v pohodě vychovala :)
wolosko
napsal(a):
Tak to je v pohodě.. nechejte ju tak samotnou, ona na nich bude sedět i bez samce a vychová je taky bez něho akorát jí musíte deně předkládat vaječnou míchanici a dostatek, aby je měla čím krmit a aby jste jí to krmení zjednodušil když nebude mít samce.. Mě se to taky stalo u zpěváků taky samec a samice je v pohodě vychovala :)
Tak děkuji já ji tedy nechám samotnou snad to zvládne
Mě se to stalo taktéž, akorát že obráceně. Bohužel ulétla samička. Sameček ji zkoušel volat, protože seděla chvíli na nedalekém stromě, ale už bylo pozdě. Samec je od té doby odmítal krmit. Naštěstí mláďata byla už dost velká a s trochou pomoci to zvládla.
Co mi přijde dodnes velmi zvláštní je to, že i když už jsem mu zkoušel postupně sehnat 2 nové/náhradní, žádnou z nich nepřijal. I když samice zájem měly, prostě je ignoroval. Je možné, že už nikdy o žádnou nebude mít zájem . Setkal jste se s tím někdo?
honzaaandulky
napsal(a):
Tady je foto
Tad mám dva samecky vylitle z budky