Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2014 14:27
martina.novak

XXX.XXX.14.169

nejvíc práce mi dá dát ji zpět do klece to na ni volám zuzano do klece a honím ji po bytě než se ulítá a sedne si pak ji opatrně vezmu pochválím a dám do klece někdy teda chce i klovat potvora smajlíksmajlíksmajlík

3.6.2014 18:49
lupus4

XXX.XXX.62.252

Máte "chytrej" mobil ?

4.6.2014 22:25
martina.novak

XXX.XXX.14.169

mam HTC smajlík

4.6.2014 22:59
lupus4

XXX.XXX.114.23

martina.novak napsal(a):
mam HTC smajlík

Tak jste určitě nebyla líná si pečlivě přečíst návod na obsluhu...
Ovšem co se týče vaší 0,1 alexandra jste to zjevně neudělala...to co s ní provádíte, je dle vašich dotazů více než žalostné smajlík
chudák Zuzanka

6.6.2014 08:59
martina.novak

XXX.XXX.14.169

dobrý den mrzí mě že si o mě myslíte že jsem tyran, já jsem jen chtěla nějaké rady od zkušených chovatelů, se Zuzankou je to tak že ráno vstanu pustím ji, nechám volně po bytě pak volám na ni aby přilétla na ruku, přiletí většinou na hlavu tak ji dám něco dobrého chvíli si sní povídám a pak ji zase nechám lítat pokud někam potřebuji jet musím ji opšt zavřítzde se snažím aby se to naučila tak na ni mluvím že musí jít do klece zkouším na klacek aby nekousala mě kouše klacek už dvakrát se mi podařilo s klackem dát ji zpět do klece a co se týká kšír chtšla jsem aby v létě mohla s náma být na zahradě a nemusela sedět v kleci návod jsem si četla, tak Vám moc děkuji za příspěvky vážím si jich ačkoliv jsou negativní

6.6.2014 09:03
martina.novak

XXX.XXX.14.169

jo a ještě chválím ji za vše co udělá dobře třeba že jde jo klece nebo přiletí atd, jen prostě se ji nechce být v kleci chce být venku už ráno křičí pouštím ji vždy kdy je čas a jsem doma někdy jíme spolu i z talíře ale nevím stále tomu asi nemohu říkat že je ochočená smajlík

6.6.2014 09:11
corvuscorax

XXX.XXX.202.221

zkuste mu dávat pamlsky jen do klece a ne mimo klec, tichým hlasem mu něco říkejte a po čase uvidíte, že do klece poleze sám za dobrotou a nebudete ho muset uhonit. On si bohužel pamatuje a ruka a obličej jsou pro něho hrozba. Já jsem si naučil na povel do klece i neochočené hejno malých neofém. Chce to trpělivost. Já osobně bych kšíry nedával. Ptáci nejsou pejsci. A navíc takový alexandr je přežužlá za chvilku a bude volný, když na to přijde. Měl jsem dva žaky a chodili do klece úplně normálně sami nebo na prstě a nekousali, ale nesmí ve vás vidět nebezpečí.

6.6.2014 09:11
corvuscorax

XXX.XXX.202.221

zkuste mu dávat pamlsky jen do klece a ne mimo klec, tichým hlasem mu něco říkejte a po čase uvidíte, že do klece poleze sám za dobrotou a nebudete ho muset uhonit. On si bohužel pamatuje a ruka a obličej jsou pro něho hrozba. Já jsem si naučil na povel do klece i neochočené hejno malých neofém. Chce to trpělivost. Já osobně bych kšíry nedával. Ptáci nejsou pejsci. A navíc takový alexandr je přežužlá za chvilku a bude volný, když na to přijde. Měl jsem dva žaky a chodili do klece úplně normálně sami nebo na prstě a nekousali, ale nesmí ve vás vidět nebezpečí.

6.6.2014 21:30
martina.novak

XXX.XXX.14.169

ted jsem to četla moc děkuji za radu dnes se mi opět podařilo že mi přilítla na ruku a já ji mohla hladit potichu jsem na ni mluvila a i se nechala pomazlit, pote jsem ji řekla zuzanko pojd do klece domu a ona krásně šla na klacík a domů, řekla jsem ji dobrou a přikryla klec jako každý den, kšíry tedy nebudu používat nechci ji trápit, děkuji moc za váš čas, ještě dotaz? alexandři mluví?? víte někdy dělá takové zvuky a nevím co znamenaj, troufnu si říci,že už trochu poznám když se zlobí, ale nepoznám třeba radost nebo strach pokud to tedy i papoušci dělají.. smajlík smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík