Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.8.2006 19:12

Myslíte že tato samice by mohla být rubinka?? Je hodně sytě žlutá oproti lutinům a navíc má na hlavě takové červené flíčky, které rubina mívají...chybí jí jenom červená kresba na zádech...

19.8.2006 19:54

peroqe napsal(a):
Myslíte že tato samice by mohla být rubinka?? Je hodně sytě žlutá oproti lutinům a navíc má na hlavě takové červené flíčky, které rubina mívají...chybí jí jenom červená kresba na zádech...

A pak jestli by ještě někdo znal tuhle mutaci, já bych to typoval na skořici, ale zdá se mi moc světlý, jedná se o samce...díííkes za všechny příspěvky...

19.8.2006 20:26

peroqe napsal(a):

Ano jedná se o rubino, po přepeření jí záda zčervenají.

20.8.2006 10:23

jardda napsal(a):
Ano jedná se o rubino, po přepeření jí záda zčervenají.

jo? a po jaké době si myslíte že se asi tak přepeří do červena ?

20.8.2006 19:12

jarin napsal(a):
jo? a po jaké době si myslíte že se asi tak přepeří do červena ?

Určitě do zimy, jakmile klesnou teploty pod 5 stupňů tak začínají přepeřovat. Jo a druhé foto je obyč. skořice.

20.8.2006 19:26

jardda napsal(a):
Určitě do zimy, jakmile klesnou teploty pod 5 stupňů tak začínají přepeřovat. Jo a druhé foto je obyč. skořice.

já si myslym že zůstane žlutá, rubinky jsou většinou červené hnedle , nebo?

20.8.2006 19:46

jarin napsal(a):
já si myslym že zůstane žlutá, rubinky jsou většinou červené hnedle , nebo?

Ted sem si tu rubíku prohlížel podrobně a má na zádech viditelné červené znaky, dííkes všem moc za rady...

Přidejte reakci

Přidat smajlík