Agáčci samečci nebo ne?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2014 13:04
mazaj

XXX.XXX.124.12

Potřebovali bysme poradit,Toho zeleného v zadu sme koupili jako samečka a toho lutino urostřed mezi dvema samičkama tež.Jsou to samečci nebo ne? Ať na ně koukám jak koukám nebo sahám na kůstky tak už nevím smajlík da se to nejak urcit i podle hlavy treba jako u vetsich papousku např: rozeli?

26.6.2014 15:34
mak17

XXX.XXX.218.18

Řekl bych, že to jsou samečci. Růžohrdlé nemám tak nevím, jestli mají stejné znaky pohlaví jako u fišeráků, ale asi jo.. Jsou to samci smajlík

26.6.2014 15:53
mazaj

XXX.XXX.124.12

Děkuju tak to mám radost,že nemáme jen samičky :-D

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.6.2014 00:01

Vážně by mě moc zajímalo,podle čeho jste to pohlavý určil z fotky.A nebo si jen z pána děláte srandu.Díky za odpově´d.

29.6.2014 09:07

mazaj napsal(a):
Potřebovali bysme poradit,Toho zeleného v zadu sme koupili jako samečka a toho lutino urostřed mezi dvema samičkama tež.Jsou to samečci nebo ne? Ať na ně koukám jak koukám nebo sahám na kůstky tak už nevím smajlík da se to nejak urcit i podle hlavy treba jako u vetsich papousku např: rozeli?

Podle fotky a hlavně podle téhle fotky se to nedá vůbec poznat. Může to sice někdo zkusit a má dost velkou šanci se trefit...je to 50 na 50 smajlík

6.7.2014 03:50
hanak01

XXX.XXX.145.250

mak17 no nevim no kolikrat to nejde poznat ani v realu kdyz letaj ve voliere a vy to dakazete poznat podle fotky na ktere to nejde precist poradne! Tak to smekam! smajlík Myslim si ze nejlepe by ste to poznala ve spolecne voliere a kdyz tam budou samecci tak se naparujou! smajlík

6.7.2014 09:26

hanak01 napsal(a):
mak17 no nevim no kolikrat to nejde poznat ani v realu kdyz letaj ve voliere a vy to dakazete poznat podle fotky na ktere to nejde precist poradne! Tak to smekam! smajlík Myslim si ze nejlepe by ste to poznala ve spolecne voliere a kdyz tam budou samecci tak se naparujou! smajlík

Ono troufalé je už to, že si pohlaví podle fotky dovoluje odhadovat člověk, který ty ptáky ani nechová.smajlík

6.7.2014 12:20
mak17

XXX.XXX.218.18

Sice růžohrdlé nechovám, ale chovám fischeri a škrabošky, a zas tak velký rozdíl v tom není. Jak jsem to poznal? Normálně podle velikosti těla. Ten 2. zprava bude samec - je malý, má malý zobák. Omlouvám se měl jsem tam napsat že to nevím na 100%, protože z tahovéhoto jednoho 'samce' se mi teď vyklubala samice, která má 2 mláďata. smajlík Nejlepší bude nechat je spolu, dát jim aspoň 4 budky (pokud teda máte jen 3 páry), nedávat je s jinými druhy a počkat, oni se nějak spárují. Taky jsem to tak dělal, a teď mám celkem 10 mláďat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík