A zde jen štastná rodinka. Zleva hrdý taťka uprostřed mladý a hned vedle mamina-dnes už bez nožičky.
Dobrý den. Blahopřeju,já mám letos čtyři a čekám co bude z dalších pěti vajíček.Copak,že je bez nožky.
Strakaté kanáriky a ich krížence (s európskou faunou) sú v laickej verejnosti "veľmi obľúbené".
Zvlášť bieločierne (asymetrické a symetrické) dominantné straky. Gratulujem!
dada09
napsal(a):
Dobrý den. Blahopřeju,já mám letos čtyři a čekám co bude z dalších pěti vajíček.Copak,že je bez nožky.
Dobrý den, koupila jsem kroužkovaný párek a samcovi ho manžel dal pryč protože mu vadil, samičce jsem ho nechala a ted o dovolené jsem si všimla,že pořád stojí na jedné noze. Vím,že také bojovala s kroužkem, ale nenapadlo mě, že by jí zarostl. Každý kdo kroužkuje by měl vědět jakou velikost dát kanárům. Tak jsem zajela k veterináři a on mi řekl, že ji má zlomenou a že jí bude muset dát pryč jinak mi odejde.Byl to boj s nervy,ale zase jsem si říkala,aby mi odešla....Dnes je třetí den sama v kleci a v neděli jí zkusím dát k ostatním. Ale mám obavy aby nedostala nějakou nemoc-viz.moje nižší posba o radu. Jinak loni jsem měla tři,jednu samičku adva samce a to bylo veselo. Letos měla hodně vajec,ale dvě mi vyhodil samec z hnízda a zbylo jen jedno, byl z něj ale pilný táta, krmil ho,no nádhera,ale tento týden je to děs.Snad bude líp..
lupus4
napsal(a):
v takovejhle "pidi kleci" musí bejt fakt "štěstím bez sebe" ![]()
Jestli mají několika hodinový denní prolet po místnosti, tak beru zpět
Milý pane, myslím, že mají na naše bytové poměry dost velikou klec 80x60 a mimo jiné mám ještě další dvě klece, ráda bych jim poskytla velkou,ale bohužel ji nemám kam umístit. Co se týká proletu, tak ho mají každou sobotu a nedeli.Bohužel jsem pracující člověk, který ráno odejde a přijede večer. Jelikož jsem žena mám doma také jiné povinnosti. Ale věste, že první když přijdu domů jsou mí kanáři abych je vyčistila a dala jim čerstvé krmení a totéž dělám ráno v půl šesté než odjedu do práce. ![]()
![]()