Dobrý den,
co myslíte je to samička nebo samec.
Jedná se o loňského ptáka(6/2013).
Mám ho od jara izolovaného od ostatních,protože ho napadali.
Teď dopeřil,tak mu chci dát protějšek.
urquell
napsal(a):
Dobrý den,
co myslíte je to samička nebo samec.
Jedná se o loňského ptáka(6/2013).
Mám ho od jara izolovaného od ostatních,protože ho napadali.
Teď dopeřil,tak mu chci dát protějšek.
ještě jedna fotka
Dobrý den taky bych potřebovala poradit jestli se jedná o samici nebo o samce. Je narozené v roce 2013 je v páru se samečkem, který se chodí pářit s lichou samičkou. Tento si staví hnízdo ale ne tak perfektně jak jiné samice, ale dno má poctivě vystlané a do budky tahá stébla.
martina.
napsal(a):
Dobrý den taky bych potřebovala poradit jestli se jedná o samici nebo o samce. Je narozené v roce 2013 je v páru se samečkem, který se chodí pářit s lichou samičkou. Tento si staví hnízdo ale ne tak perfektně jak jiné samice, ale dno má poctivě vystlané a do budky tahá stébla.
další fotka
tak já bych ještě otravovala jednou. Tito dva vepředu. Asi fotka na houby.. ale jsou spolu a hnízdo si nestaví ani si žádnou budku nezabrali.
martina.
napsal(a):
tak já bych ještě otravovala jednou. Tito dva vepředu. Asi fotka na houby.. ale jsou spolu a hnízdo si nestaví ani si žádnou budku nezabrali.
ještě jedna (pořád ti vepředu)
machin
napsal(a):
Dobrý den!podle fotek Vám to nikdo neurčí,to není možné.Na sto pro to jde jen podle rozestupu kůstek jsou li chovuschopní,není to nic složitého.
Dobrý den a můžu se zeptat aspon na chování, když jsou dva jeden staví a je v budce, na budce je druhy a krmí toho v budce. Muze se jednat i v tomto případě o dvě samice? Toho druheho staveni hnízda nebere... Celé leto se nevyjádřili a až ted co druhym zabavili budku tak se začli projevovat.