Zdravím všechny, chci se podělit o tu nádheru...aspoň trochu...doufám,že to nebude nikoho obtěžovat!
Zdravím, tak před pár dny jsem se vrátil z Tenerife a celkem zklamaný - méně papoušků, méně odchovů, více škublých, La Vera to samé jako loni...takže stačilo! Přidám nějaké foto a taky aktuální nabídku pro představu! Zappe.
Roratus

XXX.XXX.105.183
V Loro Parque majú takéto podobné ceny už roky. Mňa najviac zaujal rozdiel v cene medzi amazona albifrons albifrons a albifrons nana. Pane cone, ktoré ceny sa vám nepozdávajú?
Každopádne už v roku 2013 mi kamarát vravel, že LP nie je to, čo býval. Rozpadáva sa tam delenie papagájov na poddruhy a celkovo úroveň chovu klesá. Netrúfam si povedať, čím to je, ale očividne zlaté časy kurátorov Rosemary Low a Matthiasa Reineschmidta sú preč. Momentálne je kurátorom Rafael Zamora, ak sa nemýlim, ale môže sa snažiť koľko chce, pokiaľ nemá vhodné podmienky na prácu. Ale to už príliš teoretizujem...
Roratus
napsal(a):
V Loro Parque majú takéto podobné ceny už roky. Mňa najviac zaujal rozdiel v cene medzi amazona albifrons albifrons a albifrons nana. Pane cone, ktoré ceny sa vám nepozdávajú?
Každopádne už v roku 2013 mi kamarát vravel, že LP nie je to, čo býval. Rozpadáva sa tam delenie papagájov na poddruhy a celkovo úroveň chovu klesá. Netrúfam si povedať, čím to je, ale očividne zlaté časy kurátorov Rosemary Low a Matthiasa Reineschmidta sú preč. Momentálne je kurátorom Rafael Zamora, ak sa nemýlim, ale môže sa snažiť koľko chce, pokiaľ nemá vhodné podmienky na prácu. Ale to už príliš teoretizujem...
Zdravím, přesně jak píšete ty ceny nana -albifrons..u nás se to téměř neliší..a dokonce myslím že sehnat pravé nanyje složitější ale nevím..
Roratus

XXX.XXX.105.183
Sám mám skúsenosť, že papagáje z LPF sú rovnako kvalitné ako papagáje z SR alebo ČR. No bohužiaľ sa musím priradiť do skupiny menej šťastných chovateľov, ktorým papagáje z LPF po čase uhynuli. Ale to je pre mňa už uzavretá kapitola, nechcem robiť negatívnu reklamu. Každopádne už by som dal prednosť našim (rozumej aj českým) chovateľom.
P.s.: Mám taký dojem, že s tým Rafaelom Zamorou som sa sekol, tuším je tam dakto ďalší. Neviem, napíšte...
Zdravím, no toto ještě musím...
=
https://www.youtube-nocookie.com/embed/pRFq7K4vCSk?rel=0).
z jarda
napsal(a):
Zdravím, no toto ještě musím...
=
https://www.youtube-nocookie.com/embed/pRFq7K4vCSk?rel=0).
Ahoj,
delfíni super u mě No1. Potom lachtani a kosatky
Ale z papouchů jsem byl celkem zklamaný... čekal jsem víc. Nejhorší amazoňani, prostě bída.
Zdravím, tak letos pár foto z Gran Canaria(Palmitos Park) a Fuerteventura(Oasis Park) - jasně, že se to nedá porovnávat z Loro Park...ale pro mě shou v Palmitos je o mnoho lepší jak s papoušky, tak i s delfíny...prostě jsem měl oči, ale i pusu dokořán a tyto shou jsem si 2x zopakoval s úžasem. Zappe.
z jarda
napsal(a):
Zdravím, tak před pár dny jsem se vrátil z Tenerife a celkem zklamaný - méně papoušků, méně odchovů, více škublých, La Vera to samé jako loni...takže stačilo! Přidám nějaké foto a taky aktuální nabídku pro představu! Zappe.
My se tam chystáme příští rok. Co je to prosím za papoušky, ti žlutozelení? Děkuji.
Querido
napsal(a):
Dobrý deň lietadlo ide priamo Praha Tenerife alebo je niekde medzipristátie ?
Dobry den.
Prg-tfn prima linka neleta. Mnohem jednodussi je napriklad letet z vidne, berlina a podobne. Ja nejradeji po svete litam z bruselu a londyna. Z prahy/brna to tam leti za par korun a odtam se dostanete prakticky vsude.