Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2014 20:30
lajbix

XXX.XXX.45.6

mam od augusta parik spevavych vo vonkajsej voliere a chcem sa opytat ako riesite pyrotechniku..ako to znasaju,predpokladam ze zle..ako to riesite.dakujem

23.12.2014 12:53
biker70

XXX.XXX.48.30

Myslím,že to není problém. Nikdy jsem nic nezaznamenal a ani moji kolegové. Můžou,ale určitě být vyjímky..Pokud nějaký ma... nenapálí petardu do voliér. To by byl asi problém. Berte to tak,že je to jako noční bouřka. Hezké svátky.smajlík

23.12.2014 13:34
aymara55

XXX.XXX.70.146

lajbix napsal(a):
mam od augusta parik spevavych vo vonkajsej voliere a chcem sa opytat ako riesite pyrotechniku..ako to znasaju,predpokladam ze zle..ako to riesite.dakujem

Ja to riešim tak, že prestavím spínacie hodiny na osvetlenie do 2. hod rannej.
Ale ja mám vybudované vtáčie domky, kde sú vtáci na noc zatvorení, svietim im preto, že keby sa v tom Silvestrovskom blázninci splašili, aby sa neumlátili.Zatiaľ som nikdy žiadny problém nezaznamenal.Podotýkam, že bývam v husto zastavanej oblasti a som jediný naširoko, naďaleko, ktorý neutratí za pyrotechniku ani cent !

23.12.2014 14:21
eli22

XXX.XXX.181.33

Volieru mám blízko terasy. Od cca 23 do 1 hodiny v noci nechám rozsvíceno právě na terase. Myslím, že rány jim tak nevadí, jako to světlo. Poslední dobou u nás bouřky téměř nejsou, vždycky se to někam stočí, takže na bouřky naši zvyklí moc nejsou.

23.12.2014 15:59
lajbix

XXX.XXX.45.6

eli22 napsal(a):
Volieru mám blízko terasy. Od cca 23 do 1 hodiny v noci nechám rozsvíceno právě na terase. Myslím, že rány jim tak nevadí, jako to světlo. Poslední dobou u nás bouřky téměř nejsou, vždycky se to někam stočí, takže na bouřky naši zvyklí moc nejsou.

ja sa obavam koli tomu ze posledna velka burka mi zabila samicu.prelakla sa apadla

Přidejte reakci

Přidat smajlík