Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2006 13:59

Mohl by mi prosím někdo z Vás vysvětlit co znamená RUČNĚ DOKRMENÝ??
Děkuji za odpověď

17.9.2006 14:20

ramirez napsal(a):
Děkuji za odpověď

To znamená v útlém věku odebrat mladého ptáka (nebo když nějaké mládě najdu a vezmu si domů) a ručně za pomoci injekční stříkačky (a potom v případě větších papoušků i speciálně uptravené lžičky) ho krmit různými kašičkami (ať kupovanými nebo vlastní výroby).
Pokud se jedná o ručně dokrmeného papouška, měl by být zvyklý na lidi, neměl by se bát lidské ruky, je pchočený...ruka pro něj vlastně znamená jídlo...

17.9.2006 16:05

elsa napsal(a):
To znamená v útlém věku odebrat mladého ptáka (nebo když nějaké mládě najdu a vezmu si domů) a ručně za pomoci injekční stříkačky (a potom v případě větších papoušků i speciálně uptravené lžičky) ho krmit různými kašičkami (ať kupovanými nebo vlastní výroby).
Pokud se jedná o ručně dokrmeného papouška, měl by být zvyklý na lidi, neměl by se bát lidské ruky, je pchočený...ruka pro něj vlastně znamená jídlo...

Děkuji pěkně

17.9.2006 16:07

ramirez napsal(a):
Děkuji za odpověď

Nevíte co znamená když se papoušek škrábe? Já si myslím že má čmelíky ale nevím jestli to tak je. A kdyby ano tak nevíte jak papouška zbavit toho svědění??
Děkuji za odpověď

17.9.2006 17:14

ramirez napsal(a):
Nevíte co znamená když se papoušek škrábe? Já si myslím že má čmelíky ale nevím jestli to tak je. A kdyby ano tak nevíte jak papouška zbavit toho svědění??
Děkuji za odpověď

Koukni se mu do peří-má tam nějaký broučky, breberky? Něčím se to potom stříká, přesně nevím čím... Radši bych se ale poradila s vetem, aspoň po telefonu...(s vnějšími parazity zatím naštěstí nemám zkušenost)

Přidejte reakci

Přidat smajlík