jiří navratil

majna
napsal(a):
Dobrý den, dnes ráno jsem po příjezdu ze Zwolle (nádherná burza několikanásobně větší než Přerov, zvlášt bylo více drobotě), jsem zjistil že se mi vylíhlo mládě kardinála, ve hnízdě jsou ještě 2 vajíčka, viděl jsem i krmit, tak se snad odchov povede.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jaké byly alespoň orientační ceny na burze ve Zwolle.Každý rok jezdím ale letos to nedopadlo.Zajímá mě hlavně Afrika a Eklektus.Dík jirka
jiří navratil
napsal(a):
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jaké byly alespoň orientační ceny na burze ve Zwolle.Každý rok jezdím ale letos to nedopadlo.Zajímá mě hlavně Afrika a Eklektus.Dík jirka
Už jsem něco napsal na nemoderce, jinak ještě leskoptve tříbarvé 100E pár, vdovka dominikánská 45E pár vdovka rajská 50E pár, atlásek malý 40E pár roselz pestré 40E pár výstavní andule( těch tam bylo minimum, spíše nebyly) 10-17E nějaký kardinál podobný těm rudokapovým 300E kus nějaký kardinál který vzpadal jako mladý rudokapový 275E kus, když si ještě na něco vzpomenu tak to dopíšu
majna
napsal(a):
Dobrý den, dnes ráno jsem po příjezdu ze Zwolle (nádherná burza několikanásobně větší než Přerov, zvlášt bylo více drobotě), jsem zjistil že se mi vylíhlo mládě kardinála, ve hnízdě jsou ještě 2 vajíčka, viděl jsem i krmit, tak se snad odchov povede.
Dobrý večer můžu se pochlubit, že odchov se povedl mladý kardinál je již přestěhovaný i s rodiči domů. Odchov se povedl na moučných červech zophobasech a vaječné míchanici vlastní výroby, mladý kardinál vyletěl po cca 14dnech z hnízda pořád je ještě rodiči přikrmován, kromě toho měli rodiče ještě směsku pro kardinály a normálni směsku pro drobné exoty, v současné době pořád přikrmují především moučnými červy, i v době odchovu dávali přednost moučným červům před zophobasy. Tak uvidíme jak dopadne příští hnízdní sezóna majna