Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.9.2012 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.67

dobrý deň, vedeli by ste mi povedat či môžem teraz podávat umytú jarabinu operencom? či náhodou nie su v čerstvom stave jedovaté bobule. bobule som oberal včera a su mäkké. Dakujem.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2012 11:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.80

jerabiny muzete podavat jak cerstve, tak susene nebo i rozmrzle z mrazaku. Me je berou vsechny papousci co mam.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2012 19:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.67

aha, ja som s iba bál, či to netreba nejako tepelne/ mrazom upravit , ale ked sa dá už teraz ked z toho ide šťava tak to je fajn.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2012 20:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.103

Čerstvé jsou nejlepší.

Neregistrovaný uživatel

5.9.2012 10:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.222.147

Myslíte, že už jsou letos úplně zralé?

Neregistrovaný uživatel

5.9.2012 22:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.8

Nevím odkud jste, ale u nás na jihu Moravy už se začínají některé plody scvrkávat, takže zralé budou.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2012 21:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.67

ja som zo Západného Slovenska a tu nie su ešte jarabiny scvrknuté. zato som sa spýtal či sa môžu podávať aj ked obsahujú šťavu.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2012 22:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.14

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ja som zo Západného Slovenska a tu nie su ešte jarabiny scvrknuté. zato som sa spýtal či sa môžu podávať aj ked obsahujú šťavu.

:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík