Neregistrovaný uživatel

jak zamrazujete kukuřici? oloupanou nebo neloupanou? Já ji vždycky lopupal, jen mě teď napadlo, že kdyby se dala nelopuaná, jestli by potom nevypadala čerstvěji.
JIrka
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jak zamrazujete kukuřici? oloupanou nebo neloupanou? Já ji vždycky lopupal, jen mě teď napadlo, že kdyby se dala nelopuaná, jestli by potom nevypadala čerstvěji.
JIrka
Dobrý den.Ted je ideálni doba na mléčnou kukuřici.Je to vynikajicí krmení.Kukuřici vždy oloupám a vložím do mikroténoveho sáčku zavážu a vložím do mrazničky.Toto krmeni podávám jak doma svým papouškům tak i na karanténě.Asi je lepší na kukuřici odstranit listy.Baveko-Novotný.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.Ted je ideálni doba na mléčnou kukuřici.Je to vynikajicí krmení.Kukuřici vždy oloupám a vložím do mikroténoveho sáčku zavážu a vložím do mrazničky.Toto krmeni podávám jak doma svým papouškům tak i na karanténě.Asi je lepší na kukuřici odstranit listy.Baveko-Novotný.
Já si zajedu na zbytky vyloupané kukuřice po sklizni. Zrna hodím do velkého kastrolu a 5 min. povařím. Potom zamrazuji. DAVE
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.Ted je ideálni doba na mléčnou kukuřici.Je to vynikajicí krmení.Kukuřici vždy oloupám a vložím do mikroténoveho sáčku zavážu a vložím do mrazničky.Toto krmeni podávám jak doma svým papouškům tak i na karanténě.Asi je lepší na kukuřici odstranit listy.Baveko-Novotný.
Pane Novotný při Vašem způsobu mražení jsem měl vždy kukuřici po rozmražení hnědou a rozbředlou napište prosím jak ji rozmrazujete Rber
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pane Novotný při Vašem způsobu mražení jsem měl vždy kukuřici po rozmražení hnědou a rozbředlou napište prosím jak ji rozmrazujete Rber
Dobrý den.Nevím kde je chyba,že máte kukuřici po rozmraženi hnědou a rozbředlou.Zkusím to vysvětlit.Klasy zbíram v době ,kdy zrno kukuřice není ještě žlute a není uplně bílé a na hmat je měkké.Je tzv.mléčná.V tomto stavu oloupu a dám do mikroténových sáčk ů a zamrazím do velkého mražáku.Když rozmrazuji tak ji dám do vědra s vodou a potom jak je rozmražena tak ji opláchnu pod tekouci vodou a zkrmuji.Baveko-Novotný.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.Nevím kde je chyba,že máte kukuřici po rozmraženi hnědou a rozbředlou.Zkusím to vysvětlit.Klasy zbíram v době ,kdy zrno kukuřice není ještě žlute a není uplně bílé a na hmat je měkké.Je tzv.mléčná.V tomto stavu oloupu a dám do mikroténových sáčk ů a zamrazím do velkého mražáku.Když rozmrazuji tak ji dám do vědra s vodou a potom jak je rozmražena tak ji opláchnu pod tekouci vodou a zkrmuji.Baveko-Novotný.
Já už asi tuším mrazil jsem kukuřici když byla ještě bílá to bude ten problém. U nás ještě není kukuřice mléčném stádiu jsme asi v chadnější části rebubliky. Děkuji za odpověď. Rber
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já už asi tuším mrazil jsem kukuřici když byla ještě bílá to bude ten problém. U nás ještě není kukuřice mléčném stádiu jsme asi v chadnější části rebubliky. Děkuji za odpověď. Rber
To bude ono,bral jste kukuřici na uplným začátku zrání.Musí mět zrno,které je bílo-žluté a je sladké.Musíte zkusit a kousnout do ni chutná sladce.Baveko-Novotný.