Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.126
Jak vyrábíte vaječnou směs máte nějaký fígl. Já jsem ji dělal na struhadle a ted' to zkouším na mlýnku na strouhanku. Pochlubte se jak na to.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jak vyrábíte vaječnou směs máte nějaký fígl. Já jsem ji dělal na struhadle a ted' to zkouším na mlýnku na strouhanku. Pochlubte se jak na to.
Dobrý den, pokud vím, každý chovatel má svou vlastní vaječnou směs, která je osvědčená a jejíž výroba je jeho tzv. "tajemstvím úspěchu" Moc bych se divil, kdyby Vám její složení někdo napsal
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.126
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, pokud vím, každý chovatel má svou vlastní vaječnou směs, která je osvědčená a jejíž výroba je jeho tzv. "tajemstvím úspěchu" Moc bych se divil, kdyby Vám její složení někdo napsal
Myslel jsem jakým způsobem ji připravují a né co do ní dávají.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslel jsem jakým způsobem ji připravují a né co do ní dávají.
Nevím jaké tajemství ,zadavatel se neptá na složení,ale jen na zpracování,pokud vím hodně známích to dělá podobně.
Já strouhám klasicky na jemném struhadle.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nevím jaké tajemství ,zadavatel se neptá na složení,ale jen na zpracování,pokud vím hodně známích to dělá podobně.
Já strouhám klasicky na jemném struhadle.
strouhám v kuch,robotu a tajemství ? ne, mrkev,celer, pitlik rýže vejce piškoty roboran,hroznový cukr a nesmím zapomenout na jenmo drcené skořápky, používám léta a v pohodě
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.98
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jak vyrábíte vaječnou směs máte nějaký fígl. Já jsem ji dělal na struhadle a ted' to zkouším na mlýnku na strouhanku. Pochlubte se jak na to.
Taky klasika na struhadle, akorát strouhanku dělám ji vždy do zásoby
tak tu na robotu.
Jinak klasika co se tu píše mrkev, vejce, syrový brambor, jabko, petržel, celer, zelený, nať od mrkve, pampelišky, kopřiva,
Prostě co zahrada dá, přidám Roboran, nebo Kolumbin.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.220
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nevím jaké tajemství ,zadavatel se neptá na složení,ale jen na zpracování,pokud vím hodně známích to dělá podobně.
Já strouhám klasicky na jemném struhadle.
Všechno strouhám na struhadle(vejce,mrkev,tvaroh,rohlík)a neměl jsem nikdy žádnej problém
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.69
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky klasika na struhadle, akorát strouhanku dělám ji vždy do zásoby
tak tu na robotu.
Jinak klasika co se tu píše mrkev, vejce, syrový brambor, jabko, petržel, celer, zelený, nať od mrkve, pampelišky, kopřiva,
Prostě co zahrada dá, přidám Roboran, nebo Kolumbin.
Já bych měl spíše otázečku - jak se Vám daří směs uchovat co nejdéle čerstvou?? Hodně úpěchů a odchovů všem diskutujícím
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.76
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já bych měl spíše otázečku - jak se Vám daří směs uchovat co nejdéle čerstvou?? Hodně úpěchů a odchovů všem diskutujícím
Lednice a to ještě tak jen jeden den.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Lednice a to ještě tak jen jeden den.
Já nespotřebovanou část zamrazím a po částech dle potřeby rozmrazuji. Bez potíží. Podobně doma zamrazujeme pečivo. Po rozmrazení je jako čerstvé. Směs vaječnou (podotýkám, že pro kanáry) vyrábím na ručním struhadle vejce : strouhanka zhruba 1:1. Trochu máku ev. uvařené soji není vždy podmínkou. K.E.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.46
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já nespotřebovanou část zamrazím a po částech dle potřeby rozmrazuji. Bez potíží. Podobně doma zamrazujeme pečivo. Po rozmrazení je jako čerstvé. Směs vaječnou (podotýkám, že pro kanáry) vyrábím na ručním struhadle vejce : strouhanka zhruba 1:1. Trochu máku ev. uvařené soji není vždy podmínkou. K.E.
me vydrzi cerstva i dva dny. pak uz ji papousi zbasti a musim dat novou. priprava je jednoducha - vyndam ji z pytliku. myslim, ze se ten pytlik jmenuje ORLUX
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.126
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
me vydrzi cerstva i dva dny. pak uz ji papousi zbasti a musim dat novou. priprava je jednoducha - vyndam ji z pytliku. myslim, ze se ten pytlik jmenuje ORLUX
Zadavatel -díky tak to děláme asi všichni stejně, akorát mě překvapil ten mrazák. Co si o tom myslíte vajíčko na mrazák???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zadavatel -díky tak to děláme asi všichni stejně, akorát mě překvapil ten mrazák. Co si o tom myslíte vajíčko na mrazák???
Vajíčko na mražák také nepovažuji za optimální. Já již druhý rok vaječnou míchanici nedělám, ale krmím suchou vaječnou směsí Quiko. Super výsledky a směs se nekazí a vydrží v misce, dokud ji ptáci nevyžerou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.126
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vajíčko na mražák také nepovažuji za optimální. Já již druhý rok vaječnou míchanici nedělám, ale krmím suchou vaječnou směsí Quiko. Super výsledky a směs se nekazí a vydrží v misce, dokud ji ptáci nevyžerou.
To je sice hezké , ale taky asi o něco dražší ,nebo néé????
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.135
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je sice hezké , ale taky asi o něco dražší ,nebo néé????
Není důležité, že je dražší, mnohem důležitější je, že s ní nelze některé druhy krmit vůbec.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.135
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Všechno strouhám na struhadle(vejce,mrkev,tvaroh,rohlík)a neměl jsem nikdy žádnej problém
Ti, kdo tvrdí, že neměli nikdy žádný problém, si patrně neuvědomují, že většinu úhynů zaviní chovatel krmením. Nebo vám snad nikdy nic neuhynulo?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Není důležité, že je dražší, mnohem důležitější je, že s ní nelze některé druhy krmit vůbec.
Moji papoušci tu sucho vyráběnou nechtějí,zkoušel jsem ji i přimýchávat do klasické aby si na to zvykli,ale vždycky zůstala v misce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.79
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jak vyrábíte vaječnou směs máte nějaký fígl. Já jsem ji dělal na struhadle a ted' to zkouším na mlýnku na strouhanku. Pochlubte se jak na to.
Já si práci usnadňuji tím, že vajíčko nestrouhám, ale prostě ho protlačím přes kovové sítko
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já si práci usnadňuji tím, že vajíčko nestrouhám, ale prostě ho protlačím přes kovové sítko
není nad to udělat jim tu jejich na kterou jsou zvyklí a nenutit jim nějakou umělinu, těch pár minut nás už nezaničí ne? a nebo nám chlapci píchnou ženušky co?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
není nad to udělat jim tu jejich na kterou jsou zvyklí a nenutit jim nějakou umělinu, těch pár minut nás už nezaničí ne? a nebo nám chlapci píchnou ženušky co?
jo ženušky ty nám tak akorát píchnou vidle do zad. Ne ,to byla legrace. Každopádně mě zaujal příspěvek, který tvrdí, že průmyslovými směsmi nelze některé ptáky krmit vůbec. S jakým druhem jste tuto zkušenost učinil?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.244
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jak vyrábíte vaječnou směs máte nějaký fígl. Já jsem ji dělal na struhadle a ted' to zkouším na mlýnku na strouhanku. Pochlubte se jak na to.
Nejlepší je čestvě uvařené vejce (cca 12 min) a ptáci si to "naředí" se se zeleným a popř. se suchymi zrninami. Neřešte míchanici, ta není podstatná!