Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.44.62
Ráda bych vykoupila ovčí vlnu nebo vyměním za výrobky z ovčí vlny. Jsem z Ivančic, to je asi 30 km od Brna. Malé i větší množství. Na stránkách www.ovce-produkty.stranky1.cz. se můžete podívat, co dělám.
Hanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.143
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ráda bych vykoupila ovčí vlnu nebo vyměním za výrobky z ovčí vlny. Jsem z Ivančic, to je asi 30 km od Brna. Malé i větší množství. Na stránkách www.ovce-produkty.stranky1.cz. se můžete podívat, co dělám.
Hanka
Prodám Vám asi tak 50kg surové kvalitní ovčí vlny z merinek, možno zadat i vlnu z letošního stříhání (vlna ze 4 oveček). Máme je jako domácí miláčky na vypasení zahrady a výrobků z vlny máme dost. Pokud máte zájem ozvěte se na Jizerra@seznam.cz jsme asi 60km od Brna.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.194
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hanka
Je dobře, že máte odbyt na výrobky z ovčí vlny. Já doma spím už 17 let pod dekama z ovčí vlny (celoročně) a neměnila bych. Teď sem je koupila i svým dětem. Máme prodlouženou velikost a je to úžasné spaní. Všem vřele doporučuji. Je to mnohem lepší než duté vlákno. Eva
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.189
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hanka
Tak to vidíte, Hanko, za pár kaček Vám tu vlnu nikdo posílat nebude...viz výše...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.44.62
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to vidíte, Hanko, za pár kaček Vám tu vlnu nikdo posílat nebude...viz výše...
Popravdě já ji chtěla vykoupit tak okolo 10Kč za 1Kg, ráda bych si pro ni i přijela, jestli by cesta nebyla nákladná. Potřebovala bych ji tak 300kg.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.143
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Popravdě já ji chtěla vykoupit tak okolo 10Kč za 1Kg, ráda bych si pro ni i přijela, jestli by cesta nebyla nákladná. Potřebovala bych ji tak 300kg.
Hanko mailovaly jsme nabídka hodně výše.....a napadlo mě se ještě poptat jednoho chovatele tady co udělal s vlnou, bylo by jí odhaduji z jeho oveček taky tak do těch 50kg. TAkže by se Vám to už trošku oplatilo dojet pro to.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.41
Dobrý den.
Mám ze dvou střiží ovcí cca. 70-80kg.
Cenu nabídněte ale raději bych udělal výměnu za nějaký Váš výrobek.
Děkuji za odpověď
Radek Lávička
Jamné u Jihlavy
tel. 728270112
gabi.pon@tiscali.cz
DariusL

XXX.XXX.153.218
Dobrý den,
prodám vlnu z ovcí, vše na dohodě. Jsem z Řícmanic u Brna.
Tel.: 608 413 140 p. Lev
ondra1558

XXX.XXX.156.229
hanko napis mi a muzeme se domluvit
Uživatel s deaktivovaným účtem

To i někdo vlnu kupuje?Já to už léta házím do jámy a zasypávám hlínou.No kdybych to věděl tak ji k dnešnímu dnu mám tak na nákladák,a samozřejmě bych ji vám dal zadarmo a ještě bych vám poděkoval.Ale určitě najdete někoho kdo vám ji dá za odvoz.

Já také ze tří a jednu hnědou,Zlín.

Ta se v dnešní době nekupuje ale dáví zadarmo!!!
Mattt

XXX.XXX.154.161
Dobrý den,
budu mít letos 2 bílé na střih a 1 hnědou větší plemena udržovány v čistotě v případě zájmu se ozvěte na mail
Mortiss1990

XXX.XXX.247.61
Mám k dispozici netříděnou vlnu z 5 ovcí. Stříhání proběhlo včera. Pokud by byl zájem mám ještě z loňska z asi 4 ovcí.