Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.3
Ráda bych se dozvěděla, kdy bývají nákupní trhy kozlů a koz. Asi zpravidla na podzim, že? A kde najdu termíny a místo konání? Koukala jsem na stránky Schok, oveka, progůglila jsem celej den a nikde nic. Odkazy na 2 roky staré akce. A popravdě mi prosím sdělte zda-li se dá na těchto trzích sehnat kvalitní zvíře, přijde mi, že nikdo nic neprodává, všude mraky kříženců, ale čisté plemeno,...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77
Nákupní trhy bývají začátkem září - takže na kozla ještě máte čas . Kozičky poptávejte přímo u chovatelů.
Jiřina
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.55
Nákupní trhy začínají 6.9.2011 ve Stránčicích a jistě se to objeví i na stránkách Schoku dostatečně včas. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.122
Nákupní trhy na kozly : 6.9. Stránčice, 7.9 Podvíhov, 8.9. Tábor, 13.9. Morkovice, 14.9. CHoceň, 15.9. Nezvěstice,
16.9. Jablonné v Podještědí, 17.9 na Zlobici u Tišnova (areál SCHOK).
Asi týden před trhy je vždy na stránkách SCHOK vydán katalog předváděných kozlů, který na trhu dostanete.
Ceny hnědých a bílích kozlů. ER 4000 EA 3500 EB 3000 kč.
O nejlepší kusy bývá na některých trzích dražba,to když je více zájemců o některého kozla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nákupní trhy na kozly : 6.9. Stránčice, 7.9 Podvíhov, 8.9. Tábor, 13.9. Morkovice, 14.9. CHoceň, 15.9. Nezvěstice,
16.9. Jablonné v Podještědí, 17.9 na Zlobici u Tišnova (areál SCHOK).
Asi týden před trhy je vždy na stránkách SCHOK vydán katalog předváděných kozlů, který na trhu dostanete.
Ceny hnědých a bílích kozlů. ER 4000 EA 3500 EB 3000 kč.
O nejlepší kusy bývá na některých trzích dražba,to když je více zájemců o některého kozla.
Děkuji za vyčerpávající odpověď a pro mně velmi důležité údaje.
.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197
Chci se zeptat, jestli aukce plemenných beranů jsou ve stejném termínu jako aukce kozlů. Potřebuju koupit berana i kozla a hodilo by se mi sfouknout to při jedné cestě. Dana
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.122
Společné trhy bývají málokdy.Zavolejte si ing.Marešovi,tel.777754800, kdy dá svaz termíny nákupních trhů na berany
na svoje stránky a jaká plemena kde budou. Termíny sice jsou napsané ve zpravodaji,ale ne plemena která budou předváděna.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.62
jeste nikdy jsem nevidel u nich informaci o trzich drive nez trhy probehly. asi tam musim chodit kazdy den a hlidat...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.6
Společné NT beranů a kozlů jsou v Podvihově, na Zlobici, v Pěnčíně a Lysé nad Labem.
Drahomíra1

XXX.XXX.252.50
Dobrý den, jelikož nemám vůbec zkušenosti s nákupními trhy kozlů, chtěla bych se zeptat, jak to probíhá v případě pokud chci prodat na daném trhu. předem děkuji za odpověď
Nákupní trh (aukce) je pro čistokrevné kozly. Kozel musí splňovat podmínky pro udělení licence ( státní registr) plemenného kozla . Musí být z chovu v kontrole užitkovosti,musí mít věk a váhu. V součastnosti se odebírají chlupy obou rodiřů a kozlíka na DNA,což provádí plemenář už v předvýberu (ve věku cca 2-3 měsíce) a na aukci je připuštěn kozel nejdříve ve věku 7 měsíců (hnědý,bílý,nubijec,burský kozel může až ve věku jednoho roku)
Drahomíra1

XXX.XXX.252.50
roklanka
Napsat zprávu
Děkuji moc za cenné informace.