Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 11:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.212

Dobrý den, potřebuji radu kolik si říct za litr kozího mléka.. Nejde o velko prodej, prostě pár sousedů má zájem o mléko od mých dvou kozenek.. Neupravené, jen nadojené..nechci nějak vydělávat,ale nějaká ta práce s tím je, tak at maj holky trochu na krmení.. Je 30kč/l moc? Jsme na Plzeňsku.. Díka za názory, Stana

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 11:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

V Bille stojí litr 71 Kč. A jsou lidi, kteří si ho raději nakoupí tam smajlík
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.193

já myslí, že ne a když se jimto zdá moc ať si pijou kravské krabicové a myslím že zdravější produkt by nesehnali

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 14:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.145

30,-Kč je naprosto obvyklá cena. Nikdy jsem neslyšela o jiné. Ani méně, ani více. :-)
smajlík

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 15:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.254

My za 35. Lenka ze Dvora

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 16:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.34

U mě je litr za 15kč.
MfD.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 17:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.230

My prodáváme za 30kč. Jana z Krasolesí

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 22:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.90

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, potřebuji radu kolik si říct za litr kozího mléka.. Nejde o velko prodej, prostě pár sousedů má zájem o mléko od mých dvou kozenek.. Neupravené, jen nadojené..nechci nějak vydělávat,ale nějaká ta práce s tím je, tak at maj holky trochu na krmení.. Je 30kč/l moc? Jsme na Plzeňsku.. Díka za názory, Stana

Dobrý večer. Taky prodávám kozí mléko za 30 Kč/litr.Mám povolený prodej ze dvora KVS v Plzni. Taky jsem to dříve tak dělala.Pořád jsem však čekala odkuď na mně někdo přijde. Myslela jsem, že na to nikdy nedosáhnu,. abych to povolení získala.Dělám to pořád stejně ,s tým rozdílem, že si to můžu dát na vrata. Když toho mléka budete mít více, ráda poradím jak to povolení můžete získat.Hezký večer Božena

Neregistrovaný uživatel

13.4.2011 14:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30

U mě je litr za 15kč.
MfD.

to bych radši lila prasatům.L.

Neregistrovaný uživatel

13.4.2011 14:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72

To je pravda ,15 kč nestojí už ani krabicák .Renata

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 08:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.34

Mě to nezajímá,kde co stojí v krabicích a je mě to naprosto fuk.Možná jsem naivní pitomec a určitě vyvolám nejeden úsměv,ale ty pocity,když ke mě chodí pro mléko maminy s malýma dětma,keré jsou bez chlapů a ti se o děcka ani nezájímají a natož aby jim finančně přispívaly,tak ty jsou moc příjemné.A ještě když se dozvídám,že tak dobré mléko od nikoho nikde nedostanou a od jiných chovatelů je chuťově k rozeznání,ty pocity z něčeho dobrého jsou nepopsatelné.Nevím,co k tomu dál říct,ale je mě občas smutno.Je to jen škoda,že svět se ubral tím směrem,kterým jde.Stále jen jsou slyšet peníze,peníze a peníze.Jsem přesvědčen,že se na tom podepsalo i tohle nešťastné křesťanství ,kdy od jeho vzniku lidstvo zajímá jen honba za majetkem a kde vyvolat nenávist a válku.Řozmařilost prelátů a kněžích v dobách ne dávno minulých je toho důkazem.Nedělejme si žádné iluze o současnosti.Chápu,že se člověk jeteliny nenacpe,ale ta neskromnost a nabuřelost,kdy si většina z nás nevidí ani na špičku nosu nás musí zákonitě dostat do propasti.
MfD Petr.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 09:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

Aha, takže takhle to je.
Tak jen pro ilustraci té rozmařilosti - za dob nedávno minulých ( před rokem 1989 ) bral řadový kněz ( = člověk s VŠ vzděláním ) 1.600,- Kčs hrubého. ( Já středoškolák v té době 1.500,- )
No proč nám těch kněží tak chybí ... za ty prachy :-(
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 09:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.111

Blázen věru nejste. :-) a jsem ráda,že jste takový. Jen bych vinu nesvalovala na jakoukoliv víru, ale,jen a jen na lidi. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 09:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.16

..Ono je to těžké,ale když se tím někdo živí,tak se mu ani nedivím,že prodává ,co nejdráž-když to někdo koupí.....Mít všechna povolení,veterináři,neznat dovolenou,makat,jak šroubeček a živit s tím rodinu....Já jsem začátečník,ale každý den si řeknu,jěště,že se tím nemusím živit......zatím jsem nevydělala ani na náklady......Já prodávám mléko zatím jen přátelům a to výměnným obchodem,ale byla bych ráda,kdyby si někdo ode mě koupil mléko za 30kč.Je to někdy těžké v dnešní době být samaritánský,když kam dojdu, všude po mě chtějí peníze za každou kravinu.........borokoz

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 09:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.90

Mě to nezajímá,kde co stojí v krabicích a je mě to naprosto fuk.Možná jsem naivní pitomec a určitě vyvolám nejeden úsměv,ale ty pocity,když ke mě chodí pro mléko maminy s malýma dětma,keré jsou bez chlapů a ti se o děcka ani nezájímají a natož aby jim finančně přispívaly,tak ty jsou moc příjemné.A ještě když se dozvídám,že tak dobré mléko od nikoho nikde nedostanou a od jiných chovatelů je chuťově k rozeznání,ty pocity z něčeho dobrého jsou nepopsatelné.Nevím,co k tomu dál říct,ale je mě občas smutno.Je to jen škoda,že svět se ubral tím směrem,kterým jde.Stále jen jsou slyšet peníze,peníze a peníze.Jsem přesvědčen,že se na tom podepsalo i tohle nešťastné křesťanství ,kdy od jeho vzniku lidstvo zajímá jen honba za majetkem a kde vyvolat nenávist a válku.Řozmařilost prelátů a kněžích v dobách ne dávno minulých je toho důkazem.Nedělejme si žádné iluze o současnosti.Chápu,že se člověk jeteliny nenacpe,ale ta neskromnost a nabuřelost,kdy si většina z nás nevidí ani na špičku nosu nás musí zákonitě dostat do propasti.
MfD Petr.

Dobrý den. Máte právo na svůj názor. Vemte to taky z druhé strany. Náklady na krmení, když všechno musíte koupit. Poplatky za vyšetření mléka v laboratoři. Poplatky za KU, veterinární péči. Tak je to v podstatě akurát pěkně drahý koníček. Myslím si,, že my co to prodáváme za těch 30 Kč určitě pro své stálé odběratele přidáme něco navíc ,podle sezony. Určitě máme různe podmínky pro chov i odběr mléka, tak to prosím berte do úvahy . Hezký den Božena.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 09:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30

Ano, to je dobrý skutek , dávát mlíčko maminám , pro jejich ratolesti, co jsou samy,mají se co otáčet. Ale takové dobré skutky se dají dělat do doby, než zjistíte, že , skoro zadara dáte zeleninku, mlíčko, vajíčka, pro sociálně slabé,nejraději by jste dali úplně zadarmo,ale do doby, kdy zjistíte, že na chlast a kuřivo mají.Prodávala jsem mléko za 25,-,pak mi bylo řečeno, že je to drahé,tak s tím raději krmím prasátka a slepice.Vejce jsem prodávala za 2,-, pak za 2,50 , teď jsem chtěla za 3,-.Prý to už je drahé. Tak ať si nakašlou a koupí si polský, starý a malý.Já také musím kupovat vitamíny, zrní , směsi.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 09:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.145

Ano, to je dobrý skutek , dávát mlíčko maminám , pro jejich ratolesti, co jsou samy,mají se co otáčet. Ale takové dobré skutky se dají dělat do doby, než zjistíte, že , skoro zadara dáte zeleninku, mlíčko, vajíčka, pro sociálně slabé,nejraději by jste dali úplně zadarmo,ale do doby, kdy zjistíte, že na chlast a kuřivo mají.Prodávala jsem mléko za 25,-,pak mi bylo řečeno, že je to drahé,tak s tím raději krmím prasátka a slepice.Vejce jsem prodávala za 2,-, pak za 2,50 , teď jsem chtěla za 3,-.Prý to už je drahé. Tak ať si nakašlou a koupí si polský, starý a malý.Já také musím kupovat vitamíny, zrní , směsi.

Ano , je pravda, že vstupy jsou opravdu čím dál tím dražší. Kolik stojí krmivo, seno,.... Chodím do práce a kozy mám jako koníčka. Těším se až začnu dojit, ale stejně - zatím dost prodělečný koníček. :-)

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 11:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.34

Asi bych se měl všem omluvit za mé ne příliž vstřícné stanovisko k víře a ke křesťanství.Tak nuže s pokorou činím,ale moje vidění tohoto světa je neoblomné a jednoznačné.Jiřinko,tu dobu nedávno minulou jsem měl na mysli tak asi před několika stoletím a do výplat či odměn kněží jsem neměl vůbec na na mysli zacházet.Teď možná budu promlouvat jen k vám,jelikož cítím nějakou zvláštní telepati.Moje asketická a submisivní povaha mě v tomhle světě doslova sráží na dno společnosti a více méně jsem mnohým pro smích.Mou radost z tohoto života,radost z mé rodiny a dětí občas rdousívají záchvaty melancholie a ta zdánlivá bezstarostnost se střídá s náhlýmy smutky,mnohdy se necítím dobře.Občas se bráním přízrakům,keré se na mě valí a úzkost kalí radost ze života.Život se stává strašným.Cítím se nakopnut,potopen,zničen,umrtven,proměněn v kámen a rozdrcen.V tu chvíli si říkám,kde je ta má slunná Provence,co bych dal za setkání s Cezannem,Renoirem,Degasem a svěřil se jim,se svou sklíčeností,s tou kterou oni také mnohdy marně bojovali.Ano,možná jste poznala,že píši básně.Ale jen do šuplíku,pro generace příští a kdoví,zda jednou budou stát za povšimnutí.Nedělám si naděje.
Nejraději mám večery,kdy okouzlen sleduji slunce zapadající za vrcholky bučiny a vnímám,jak život pomíjí ve falešném a přitom nádherném osvětlení příštího jednání.Ale vždy,do tohoto příštího jednání s natěšením a smutkem dáváme jistou naději.Asi jsem napsal něco,co jsem nechtěl.Tak se ještě jednou omlouvám.Neholduji žádným nákladným zálibám,nejsem marnivý a přiznám se,že skutečným zájmem jsou mě mé sny a veřše a život.K penězům a materialistickému způsobu života jsem lhostejný.
P.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 12:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.6

My prodáváme za 25 kč litr, prodej mléka ze dvora máme povolen KVS. Je pravda, že náklady na postavení mléčnice, dojírny atd se budou vracet hodně let. V Globusu či Kauflandu stál půllitr 45 kč, ale teď do Globu dodávájí Pulíčci sedmičku pasterovaného mléka za 15 kč. Nekecám. Tak těžko můžu chtít u nás za litr 30 nebo víc. Judyna

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 12:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30

Asi bych se měl všem omluvit za mé ne příliž vstřícné stanovisko k víře a ke křesťanství.Tak nuže s pokorou činím,ale moje vidění tohoto světa je neoblomné a jednoznačné.Jiřinko,tu dobu nedávno minulou jsem měl na mysli tak asi před několika stoletím a do výplat či odměn kněží jsem neměl vůbec na na mysli zacházet.Teď možná budu promlouvat jen k vám,jelikož cítím nějakou zvláštní telepati.Moje asketická a submisivní povaha mě v tomhle světě doslova sráží na dno společnosti a více méně jsem mnohým pro smích.Mou radost z tohoto života,radost z mé rodiny a dětí občas rdousívají záchvaty melancholie a ta zdánlivá bezstarostnost se střídá s náhlýmy smutky,mnohdy se necítím dobře.Občas se bráním přízrakům,keré se na mě valí a úzkost kalí radost ze života.Život se stává strašným.Cítím se nakopnut,potopen,zničen,umrtven,proměněn v kámen a rozdrcen.V tu chvíli si říkám,kde je ta má slunná Provence,co bych dal za setkání s Cezannem,Renoirem,Degasem a svěřil se jim,se svou sklíčeností,s tou kterou oni také mnohdy marně bojovali.Ano,možná jste poznala,že píši básně.Ale jen do šuplíku,pro generace příští a kdoví,zda jednou budou stát za povšimnutí.Nedělám si naděje.
Nejraději mám večery,kdy okouzlen sleduji slunce zapadající za vrcholky bučiny a vnímám,jak život pomíjí ve falešném a přitom nádherném osvětlení příštího jednání.Ale vždy,do tohoto příštího jednání s natěšením a smutkem dáváme jistou naději.Asi jsem napsal něco,co jsem nechtěl.Tak se ještě jednou omlouvám.Neholduji žádným nákladným zálibám,nejsem marnivý a přiznám se,že skutečným zájmem jsou mě mé sny a veřše a život.K penězům a materialistickému způsobu života jsem lhostejný.
P.

krásně jste to pane ,básníku, napsal, také jsem kolikrát lidem pro smích, svým přístupem ,také jsem skromná ,také ráda přemýšlím a užívám si západu slunce a noční hvězdy, mám radost ze zvířátek, přírody kolem,radost z dětí a vnoučat,vzdala jsem se pohodlného života ve městě, dojíždím kraj světa do práce,ale stojí to za to.Ale k penězům lhostejná nejsem.Jenom to cestování kolik stojí peněz.Přesto, že se snažím vypěstovat, vychovat, přesto peníze potřebuji a myslím si, že mezi námi ,obyčejnými, nás bude více.L.

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 14:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.145

krásně jste to pane ,básníku, napsal, také jsem kolikrát lidem pro smích, svým přístupem ,také jsem skromná ,také ráda přemýšlím a užívám si západu slunce a noční hvězdy, mám radost ze zvířátek, přírody kolem,radost z dětí a vnoučat,vzdala jsem se pohodlného života ve městě, dojíždím kraj světa do práce,ale stojí to za to.Ale k penězům lhostejná nejsem.Jenom to cestování kolik stojí peněz.Přesto, že se snažím vypěstovat, vychovat, přesto peníze potřebuji a myslím si, že mezi námi ,obyčejnými, nás bude více.L.

I já se přidávám se svou krásně naplněnou, rozervanou, duší.
:-)

Neregistrovaný uživatel

14.4.2011 16:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.20

P.

Vaše řeč mi připoměla mého toliko oblíbeného Christofera Holubníka. Je možné si někde přečíst Vaše básně?

Neregistrovaný uživatel

15.4.2011 08:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.198

Pro pana Petra.......Jistě jste velmi citlivý a hodný člověk.......Každý z nás se pereme se životem,s nepřízní osudu a každý se snažíme hledat tu nejlepší cestu životem.Tak ať se nám všem daří........borokoz

Neregistrovaný uživatel

15.4.2011 12:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

Petře.
Váš příspěvek jsem si přečetla několkrát, abych ho co nejlépe vstřebala.
Motiv opuštění konformní společnosti, přesídlení do přírody, okouzlení přírodními jevy i přítomností zvířat i rostlin, znovuobjevení hodnot tradiční rodiny i tradičního lidského společenství, pohrdnutí materiálními výdobytky, ignorování despektu okolí - to se často opakuje i tady na diskuzi - jak mi to napsala jedna podobně "postižená" - jsme prostě kozím vemenem praštění smajlíksmajlík:-))
Ale ten úzkostný podtón, o kterém se zmiňujete - ten je opravdu výjimečný a trošku mě znepokojuje.
Cítím něco nedobrého - nedá se s tím něco udělat ? :-)
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

18.4.2011 18:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.1

Milý P. Nevím, odkud se ve Vás bere ten špatný přístup k víře...když tak popisujete svoji melancholicko-romantickou povahu, jakobyste popisoval mne. Máte k duchu křesťanství daleko blíže, než si myslíte, a než jste možná ochoten připustit. Jen mě mrzí, že jste svázán tolika předsudky. Zkuste se někdy začíst do knížek Marka Orko Váchy...určitě budete okouzlen jeho obdivem k přírodě, jeho schopností vidět zázrak všude kolem sebe...a je to přitom mladý katolický kněz...duše poeticko-romantická.
Já se teď maximálně unáším obdivem nad kůzlátky, která se nám před týdnem narodila...Zdravím všechny kozou praštěné:-) Po třech letech mám zase kozenky smajlíkPetra od lesa

Neregistrovaný uživatel

19.4.2011 07:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.171

....člověk,který se dlouhodobě cítí jako rozdrcený kámen na prach a má tak strašné pocity,jak jste vypsal-nevím jestli už to nejsou deprese.Musíte mít i nějakou radost........
borokoz

Neregistrovaný uživatel

19.4.2011 11:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108

Milý pane P., k penězům můžete být lhostejný jen do té doby, než potřebujete jít koupit sůl a nebo, nedej Bože, zajít k lékaři.
Vy a nebo Vaši blízcí. K penězům může být lhostejný jen ten, kdo je má. A není na něm nikdo závislý ! Eva

Neregistrovaný uživatel

19.4.2011 15:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.1

Souhlasím s borokoz... moje maminka půl života bojovala s maniodepresivní psychózou, takže vím, o čem Petr píše. Pokud se deprese táhnou delší dobu- měsíce, a není pocit zlepšení, je to na vyhledání odborníka. Nemusí jít hned o psychiatra, i psycholog pozná, jestli na danou situaci stačí on. (Jinak odešle k psychiatrovi.) Petře, držím Vám palce, básně jsou fajn, ale asi moc nepomůžou. A Cézanne, Renoir, Degas... smajlík? Je smutné, že krásná umělecká díla vznikají z neuspokojivého osobního života, jako jeho náhražka. Radši bez umění, ale být šťastný... umět se radovat.Přeji Vám "slunce v duši" s vůní Provence :-) Petra od lesa

Neregistrovaný uživatel

20.4.2011 07:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.102

MfD Petr.

:-):-):-)

Neregistrovaný uživatel

20.4.2011 21:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.39.89

Dobrý den četla sem příspěvky a zaujala mě nabídka že poradíte jak zařídit prodej ze dvora.Moc prosím o informaci jestli můžete třeba na e-mail velikanda@seznam.cz moc děkuju za ochotu Vendy

Neregistrovaný uživatel

21.4.2011 09:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.76.93

Obraťte se na Ivana Hrbka .........www.biomleko.com farma Hvozd

Neregistrovaný uživatel

21.4.2011 09:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.76.93

...teď jsem si prošla příspěvky,byla to Boženka,co vám chtěla poradit.Tak to napište sem,ať to víme všichni.

Neregistrovaný uživatel

27.7.2011 11:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.199

tady u nás prodává 1 litr za 40 kč.

Neregistrovaný uživatel

27.7.2011 11:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.199

Máte pravdu a jen tak dál.Fandím Vám
Honzasmajlík

Neregistrovaný uživatel

27.7.2011 12:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.145

Lidičky, včera jsem kupovala litr kravského jihočes.mléka v obchodě za 19,5Kč!!! Tak se nedržte u země. J.

Neregistrovaný uživatel

27.7.2011 14:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.241

tak já až bude dám cenu 25 a buď dají nebo ať si víte co,mám plno dobytka tak to přeženu přes něj,ale už teď by byli 2 zájemci,tak uvidím,letos poprvé prodávám i kačeny a králíky tak su zvědavá jestli to někdo koupí,ze začátku dám cenu nižší ať ví že je to opravdu kvalitní maso pak si za kvalitu i připlatí

Neregistrovaný uživatel

27.7.2011 15:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.155

Mám mlíko od jerseyky, tučnost kolem 8% a možná i víc, vloni jsme dávala za 12kč a skoro všechno se prodalo. Letos, když jsme viděla, jak jde cena nahoru, dala jsme za 15, ať si za kvalitu připlatí... a zájem není skoro žádný, prodám ho tak pětinu. A ještě k tomu si ve vedlejší vsi sedlák otevřel mlíkomat a má tam mlíko za 11!!!!! Já mu přeju, aby se mu toho prodalo co nejvíc, ale...smajlík. Kozí mlíko neprödávám vůbec, to je přece pro prasata smajlík. Dana

Neregistrovaný uživatel

27.7.2011 18:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

Mám mlíko od jerseyky, tučnost kolem 8% a možná i víc, vloni jsme dávala za 12kč a skoro všechno se prodalo. Letos, když jsme viděla, jak jde cena nahoru, dala jsme za 15, ať si za kvalitu připlatí... a zájem není skoro žádný, prodám ho tak pětinu. A ještě k tomu si ve vedlejší vsi sedlák otevřel mlíkomat a má tam mlíko za 11!!!!! Já mu přeju, aby se mu toho prodalo co nejvíc, ale...smajlík. Kozí mlíko neprödávám vůbec, to je přece pro prasata smajlík. Dana

Když nemá normální výkupní cenu ani 8 korun, tak je to pro něho královský zisk :-|
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

27.7.2011 22:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.197

tak já až bude dám cenu 25 a buď dají nebo ať si víte co,mám plno dobytka tak to přeženu přes něj,ale už teď by byli 2 zájemci,tak uvidím,letos poprvé prodávám i kačeny a králíky tak su zvědavá jestli to někdo koupí,ze začátku dám cenu nižší ať ví že je to opravdu kvalitní maso pak si za kvalitu i připlatí

Tak ani náhodou, mléko mám za 30,-, maso 130 za kg, u kozlíků víc, je jich míň a pomalu rostou. S Odběrem problém nemám, spíš nedostatek, ale pod cenu nejdu!!!

Neregistrovaný uživatel

10.4.2012 12:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.84

Ocenuji Váš přístup , také kupuji litr za 15,- prvněj sem paní dala do obalky 40 kč a ještě mi nadala , přitom mléko má vyborné bez chuti koziny stejně tak i syry , opravdu lepší jsem nikdy nepila a to ani od našich kozenek když jsem je měla kde mít a to jsem je pasla venku a chlívek byl udržovam v naprostě čistotě . Přeji hodně uspěchů a spokojených odběratelu ;o) S pozdravem H.V.smajlík

Neregistrovaný uživatel

10.4.2012 13:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.135

Aha, takže takhle to je.
Tak jen pro ilustraci té rozmařilosti - za dob nedávno minulých ( před rokem 1989 ) bral řadový kněz ( = člověk s VŠ vzděláním ) 1.600,- Kčs hrubého. ( Já středoškolák v té době 1.500,- )
No proč nám těch kněží tak chybí ... za ty prachy :-(
Jiřina

http://www.novinky.cz/domaci/264311-v-cesku-ubyva-vericich-stat-vsak-plati-stale-vice-fararu.htm

Neregistrovaný uživatel

10.4.2012 16:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155

My prodáváme l mléka za 35 kč,stálým odběratelům sem tam dáme litřík navíc.Vejce prodáváme za 100 kč plato a lidem se to zdá drahé,ale nižší cenu si opravdu s náklady na chov snad ani nemůžeme dovolit.Pokud lidé chtějí koupit něco zdravého,,domácího,,tak koupí,pokud ne,nakoupí si v obchodě,je to každého volba,já nikoho nenutím,dám jim ochutnat mléko i sýr ,ale rozhodnutí je jen a jen na nich.M

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 00:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.252

Já brávám kozí mléko za 20 kč/L. Kdesi u Prahy prý chtějí až 75 kčsmajlík. Paní je ochotná mi kozenku prodat, tak to budu mít doma smajlík, má dvě kozenky a je to na ni moc práce, obdivuju ji, sama starší ženská, všechno dělá sama. Jani

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 08:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30

to bych radši lila prasatům.L.

přesně tak.L

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 10:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.99

MfD Petr.

Pane Petře, zavolejte si domů řemeslníka (určitě to bude jeden z těch rádoby otců, co po narození dítěte zjistil že není rodinný typ!!!!) dejte mu najíst, kupte mu pivo, nalejet mu štamprli. Za půl dne práce si řekne s úsměvem o tisíc korun!!!!!!!! Pak od vás půjde přímo do hospody! No a pak večer běžte podojit a klidně to mlíko rozdejte!!!!!! Já mám tři školní děti. Od nevidím do nevidím ve chlívku nebo na poli a když se mě dítě zeptá jestli v neděli půjdem na zmrzlinu, tak mu určitě neřeknu - běž za zmrzlinářkou, ona ti dá zmrzlinu určitě zadarmo!!!!!
Ale to jen tak naokraj!
Hlavně jsem chtěl tohle:
Kdyby jste o víře trošku zapřemýšlel, tak bych si vás určitě nezařadil mezi ty tupce (omlouvám se vám hned teď, jsem děsně nasraný /omlouvám se všem za vulgárnost!!!/, kteří jediné co umí tak vše svádět na církev!!!!!! Urážíte miliardy poctivých lidí!!!!!! To je zajimavé že na Hitlera, Stalina a jiné soudruhy si nikdo nevzpomene?!?!?!? smajlík
Že já jsem tu zase vlez smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 10:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.99

Tak a teď si jdu v klidu dočíst co tu vše píšete! :-)) Ale běda váááááááám......!!!! smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 15:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.99

http://www.novinky.cz/domaci/264311-v-cesku-ubyva-vericich-stat-vsak-plati-stale-vice-fararu.htm

Další takový rozumbrada!!!!! Kněz je pro věřící takový jako učitel. A jeho 16tis hrubého vám vadí. U nás na škole jsou minimálně tři učitelé absolutně k ničemu a to nikomu nevadí?!?!? A berou 20tisíc. A to nemluvím o totalitním důchodci, kterého prý nejde vyhodit, dokud neodejde sám?!?!? smajlík Kolik je takových učitelů k ničemu po ostatních školách??????? Nad tím se pozastavujte!!!!!
A ještě to nejdůležitější - kozí mléko klidně za 30Kč :-)

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 16:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.99

P.

Pane Petře, jak tak čtu váše další psaní tak mě opět trošku vytáčíte. Mám takový dojem, že jste si vybral tu nejjednodužší cestu životem. Děsně mě připomínáte pana Vašuta, který když měl "své dny" tak říkal jak nenávidí jaro, protože je to všechno velký podvod - květy které vykvetou stejně odkvetou, listí které vypučí stejně opadá....... a tak se těšil na pochmurné podzimní "pravdivé" dny a cpal se práškama. Přitom podzim dokáže být taky nádherný! Je velice jednoduché sednout si smutně na bobek, litovat se, cítit křivdu od celého světa a brečet nad mlíkem, které se třeba ani nerozlilo!!! Vykašlete se na minulost!!!! Minulost je tu od toho, aby jste se z ní poučil a ne se ji snažil snad změnit nebo co. Máte rodinu, víte jaké to je mít radost ze života, taak si to užívejte! Myslíte že jste jediný na kterého se to občas všechno zesype a neví jek dál? Takových depresivních básní vám vytvořím kolikrát i sedum za týden!!!!!! Zapomeňte na to, že vás budu litovat! Tím vám nikdo nepomůže. Vy potřebujete nakopnout! ať něco děláte. Zkuste si postěžovat slepému že vás pohled na slunce zapadající za vrcholky bučin přivádí ke smutku!!! Nebuďte sobec!!!!! Jste tu od toho, aby jste dětem a okolí byl vzorem, tak pro to něco dělejte! Dejte všem okolo naději, že dobří lidi ještě nevymřeli!!!!! Co uděláte pro druhé, z toho budete mít největší radost. Tak že si kupte kozy a prodávejte mléko třeba za 15Kč!!!! Víte kolik je okolo alergických dětí, které takové mléko potřebují????? A nebuďte k penězům lhostejný, nebo z toho zmagoříte! A jestli jste na to ještě sám nepřišel, tak věřte tomu, že všechno špatné co se vám přihodí je nakonec k něčemu dobré!!!!!!!
Přeji Vám jen a jen samé hezké , nejlépe jarní dny!!!!!!!!!!
Martin
(chtěl jsem toho napsat víc, ale musel bych být vulgární :-)omlouvám se za pravopis)

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.107

MfD Petr.

Tak fajn: ty (VY) máte taky dost.....
zakladatel této diskuze požadoval poradit a ne zblbnout?.))))
osobně bych toto vlákno vyděl asi takle:
- Ostrava, stáj Koník: 30Kč
- Jirkov, Novák u vody: 35
- Praha, tam na kopci: 18 do delvity
_ jen blbnět, stačí když nám blbne vláda, jenže ..........................................
taky Petr

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 19:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.107

vyděl - já vím
taky Petr

Neregistrovaný uživatel

11.4.2012 19:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.107

jen pro zajímavost, před cirka deseti lety jsem prodával vajíčko za tři koruny a slepice nestačili snášet:-))

Neregistrovaný uživatel

16.4.2012 11:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.177

Vážený pane,

poprosím, sháním stálou dodávku kozího mléka pro osobní potřebu .. Jsem z plzeňska .. Pokud by jste byl také odsud, mohli bychom se nějak domluvit?

Děkuji opatrna.monika@gmail.com

Neregistrovaný uživatel

16.4.2012 11:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.177

Vážená paní,

prosím, mohla bych od Vás mléko kupovat?

Neregistrovaný uživatel

16.4.2012 12:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.113

Vážená paní,

prosím, mohla bych od Vás mléko kupovat?

Dobrý den. Od koho chcete kupovat mléko?

Neregistrovaný uživatel

22.4.2012 17:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.158

Ráda bych odebírala kozí mléko. Momentálně ho kupuji za 34,- za 0,5l což je mega drahý. Jsem z Písku. Budu ráda,když se mi ozvete na můj email pegina@seznam.cz

děkuji Míša

Neregistrovaný uživatel

29.1.2014 01:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.6

u nás za 12 kč :P

Neregistrovaný uživatel

29.1.2014 05:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.54

U nás prodáváme již 4 roky 1 litr za 35 Kč.

Neregistrovaný uživatel

29.9.2014 15:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.55

mam zajem o kozi mleko odkud jste jine nemohu dekuji ales.trojan@centrum.cz

Neregistrovaný uživatel

29.9.2014 16:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.121

Proč nenapíšete Vy, odkud jste. Jistě byste dostal nabídky. smajlík

Neregistrovaný uživatel

1.10.2014 08:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.99

Tak a teď si jdu v klidu dočíst co tu vše píšete! :-)) Ale běda váááááááám......!!!! smajlík

Příteli,teď napíšu něco,čemu nikdo neuvěří a přitom to je pravda.Mám u chalupy jeden hektar louky a nikdo si ji nechce posekat,jinými slovy krmení zadarmo nikdo ani na vesnici nechce.Tak se nedivím těm cenám a přitom stačí tak málo,slézt z pece.

Neregistrovaný uživatel

2.10.2014 12:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.99

Tohle bylo jako na mne?
Jak víte že jsem si postavil pec? smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.10.2014 23:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.16

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo neprodává kozí mléko za takovou pěknou cenu někde po Praze? Popř. Příbram, Dobříš, Beroun?

Předem moc děkuji, nabídky mi prosím posílejte na e-mail : Michael.Novakova@gmail.com

aším

6.10.2015 14:05
aším

XXX.XXX.110.92

Zdravím Vás,
přišla jsem o dodavatele kozího mléka na Plzeňsku . Ráda bych opět někde nakoupila. Kupovala jsem za cenu 30, - Kč/l, ale o něco dražší bych také koupila.
Děkuji, Petra.

6.10.2015 20:20
27jakub04

XXX.XXX.4.24

Ja by som poprosil o radu ako získať povolenie k predaju z dvora...Ďakujem.

6.10.2015 23:21
krabka

XXX.XXX.219.11

Zdravím Vás, já prodávám za 25Kč, - litr, Jindřichohradecko..

25.10.2015 21:08
annna

XXX.XXX.120.148

U mě cena 30kč za litr a vajíčka 4kč za kus. pokud by někdo chtěl jsem z Havířova.

14.11.2015 06:22
LENIS41

XXX.XXX.0.70

Milý P. Nevím, odkud se ve Vás bere ten špatný přístup k víře...když tak popisujete svoji melancholicko-romantickou povahu, jakobyste popisoval mne. Máte k duchu křesťanství daleko blíže, než si myslíte, a než jste možná ochoten připustit. Jen mě mrzí, že jste svázán tolika předsudky. Zkuste se někdy začíst do knížek Marka Orko Váchy...určitě budete okouzlen jeho obdivem k přírodě, jeho schopností vidět zázrak všude kolem sebe...a je to přitom mladý katolický kněz...duše poeticko-romantická.
Já se teď maximálně unáším obdivem nad kůzlátky, která se nám před týdnem narodila...Zdravím všechny kozou praštěné:-) Po třech letech mám zase kozenky smajlíkPetra od lesa

Hezká slovasmajlík líbí se mi reakce lidí tady..jde vidět že je super lidiček s kozama ještě dostsmajlík i já mám zase po letech dvě a mám radost že je takových bláznů hodněsmajlík

Petronila23

23.5.2016 20:42
Petronila23

XXX.XXX.48.111

Dobrý den, koupila bych kozí mléko někde po Praze nebo Praha západ (jsem z Prahy 5). Našel by se i další zájemce, aby se vyplatil případný dovoz? Dcerka má alergii a kravské nemůže.díky za reakce Petra.

18.9.2018 15:00
Kouzelnahajenka

XXX.XXX.85.180

Prodáváme ho za 40,- Kc/litr a bez problemu. Je to jednoduche, pokud na mleku chcete vydelat, sectete si vydaje a podle sebe si pak utvorte zisk. Vyjde vam cena minimalne 30,- Kc. Nize bych s cenou nesel, pokud nedostavate dotace.Vse si najde sveho kupce.

modriblesk

15.2.2020 13:58
modriblesk

XXX.XXX.213.37

to je velmi předražené litr za 71 kč .choval jsem kozy amléko jsem dával za 20kč

17.2.2020 08:36
nehezacka1

XXX.XXX.210.11

modriblesk napsal(a):
to je velmi předražené litr za 71 kč .choval jsem kozy amléko jsem dával za 20kč

Podívejte se v obchodech za kolik prodávají 1/2 litru

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2020 09:10

modriblesk napsal(a):

No prave, napsal jste to sam spravne, mliko jste daval za 20. Prodava se taky kvuli nejakymu zisku.

17.2.2020 09:57
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Taky kupuju kozí mléko za 20 Kč.
Považuju to na vesnici za normální, ono je to tak trochu ne úplně legální, takže...
Chápu, kdo má všechno schválené od KHS, KVS a já nevím kde všude, že to mlíko nemůže stát dvacku, ale zas to se vyplatí jen někomu, kdo má těch koz kvantum, ne někomu na statku se sedmi kozami.
I v plně schválené a oficiální kozí farmě stojí (čerstvé) mléko 30 Kč, akorát tam musím dojíždět, takže tam beru, jen když na tom statku nemají, nebo chci i sýry a další výrobky.
Jinak to příšerně předražené zpracovávané a přes půl Evropy dovážené kozí mléko ani jako kozí nechutná, což je asi pro běžného městského konzumenta asi teda plus, ale já preferuji tu kozí chuť.

17.2.2020 10:05

Jo udelat cenu je nekdy problem. Kolikrat se tady strhla debata o cene jehneciho, cene za strihani ovci, jak vlastne vznika, kde na to kdo prisel. S tim mlikem to je stejny. Je nejaka vykupni cena za kterou vykupujou mlikarny, ty si to asi hlidaj a ridej se cenou. Od ty doby co vladne neviditelna ruka trhu tak je to spis na vuli nebo zlovuli prodejce kolik si rekne a na kupujici co je ochotnej utratit. Osobne si radsi pustim zilou za kvalitni zvanec nez za novej telefon, hadr, auto...

17.2.2020 12:52
roklanka

XXX.XXX.46.9

Je na každém,jakou cenu si udělá,od toho je tržní hospodářství. Prodávat kozí mléko za 20,- je pod cenou,ale věc prodejce. Běžná cena je od 30 -40,-/lt a to i na vesnicích

21.2.2020 10:37
frikmon

XXX.XXX.175.224

Mléko z Nubií prodávám za 30kč. Roklanka má jako skoro vždy pravdu pod 30 je to blbost. Blízká kozí farma prodává od bílých za 60kč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík