Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 18:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.20

Dobrý den jakou dáváte kozám podestýlku a jak často jim ji kydáte?Díky za odpovědi.

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 18:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.161

Já stelu slámou, plus seno, co si kozy vytahají a nesežerou, ted v těch mrazech nekydám, dělám jim hlubokou podestýlku ,ale jinak zhruba jednou za měsíc

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 18:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.43

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den jakou dáváte kozám podestýlku a jak často jim ji kydáte?Díky za odpovědi.

Na začátek jsem jim dala slámu, pak seno do jeslí, ale holky toho vytahají tolik, že nemusím podestýlat, když byl ten mráz tak se nekydalo a pomalu potřebuji schůdky, abych se do boxu dostala. Zuzana

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 19:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.20

My té naší kydáme jednou týdně vlastnoručně si sušíme koza toho hodně vytahá neexistuje nějaká podestýlka která by toho více vydržela?

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 11:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.94

My pro ty naše kozinky používáme "odpadlé" seno a nejlépe kombinuji s pilinami, když řežeme dřevo - perfektně tahají kapalná media. Ale vím, že né každý má možnost pilin v takové míře. Ale po čase stejně vytahané seno dělá pak své.

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 12:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72

Já když vykydám ,tak vydesinfikuji, posypu pilinami a pak nastelu slámu - ta je ze všeho nejlepší. Kydáme dle potřeby ,min. 2x ročně. Renata

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 13:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146

Dobrý den,můžu se zeptat,čím desinfikujete?Děkuji Lenka

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 14:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72

Vápníme ,tím se vydesinfikuje a ještě máte vybíleno. Jinak můžete i vystříkat savem . renata

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 14:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vápníme ,tím se vydesinfikuje a ještě máte vybíleno. Jinak můžete i vystříkat savem . renata

Děkuju,já začínám a každá rada se mi hodí.Lenka

Králíkrex

6.8.2019 14:47
Králíkrex

XXX.XXX.250.254

Zdravím,
králíky mám zmáknutý, český kozičky hnědý mě přitahuji k " pjestování " jak říkám.
Ale nevím, jaký jsou s tím administrativní potíže, jak s veterinou, jak s odpady. Mám v představě cílově asi 10 koziček a zkusit dělat nějaké výrobky pro rodinu, tak nějak... na důchod zábava.
Budu rád za každou radu
Dík
L.Horký, z Lipnice nad Sázavou

7.8.2019 00:28
ančovička1

XXX.XXX.33.4

Kdyz nemate žádné zkusenosti,prvně si zakupte knihy o chovu koz,nastudujte a pro začátek začnete se dvěmi..po nabyti vědomostí a zkusenosti můžete postupně chov rozšířit,záleží na podminkach ubytovani,pastvy a krmeni koz...ono se řekne hezky "na důchod zábava",ale v prvni řadě je to každodenně hodně práce,starosti a péče o kozy..koza neni ovce..ale ani ta neni bez práce a péče

Přidejte reakci

Přidat smajlík