Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.20
Dobrý den jakou dáváte kozám podestýlku a jak často jim ji kydáte?Díky za odpovědi.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.161
Já stelu slámou, plus seno, co si kozy vytahají a nesežerou, ted v těch mrazech nekydám, dělám jim hlubokou podestýlku ,ale jinak zhruba jednou za měsíc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.43
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den jakou dáváte kozám podestýlku a jak často jim ji kydáte?Díky za odpovědi.
Na začátek jsem jim dala slámu, pak seno do jeslí, ale holky toho vytahají tolik, že nemusím podestýlat, když byl ten mráz tak se nekydalo a pomalu potřebuji schůdky, abych se do boxu dostala
. Zuzana
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.20
My té naší kydáme jednou týdně vlastnoručně si sušíme koza toho hodně vytahá neexistuje nějaká podestýlka která by toho více vydržela?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.94
My pro ty naše kozinky používáme "odpadlé" seno a nejlépe kombinuji s pilinami, když řežeme dřevo - perfektně tahají kapalná media. Ale vím, že né každý má možnost pilin v takové míře. Ale po čase stejně vytahané seno dělá pak své.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72
Já když vykydám ,tak vydesinfikuji, posypu pilinami a pak nastelu slámu - ta je ze všeho nejlepší. Kydáme dle potřeby ,min. 2x ročně. Renata
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146
Dobrý den,můžu se zeptat,čím desinfikujete?Děkuji Lenka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72
Vápníme ,tím se vydesinfikuje a ještě máte vybíleno. Jinak můžete i vystříkat savem . renata
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vápníme ,tím se vydesinfikuje a ještě máte vybíleno. Jinak můžete i vystříkat savem . renata
Děkuju,já začínám a každá rada se mi hodí.Lenka
Králíkrex

XXX.XXX.250.254
Zdravím,
králíky mám zmáknutý, český kozičky hnědý mě přitahuji k " pjestování " jak říkám.
Ale nevím, jaký jsou s tím administrativní potíže, jak s veterinou, jak s odpady. Mám v představě cílově asi 10 koziček a zkusit dělat nějaké výrobky pro rodinu, tak nějak... na důchod zábava.
Budu rád za každou radu
Dík
L.Horký, z Lipnice nad Sázavou
Kdyz nemate žádné zkusenosti,prvně si zakupte knihy o chovu koz,nastudujte a pro začátek začnete se dvěmi..po nabyti vědomostí a zkusenosti můžete postupně chov rozšířit,záleží na podminkach ubytovani,pastvy a krmeni koz...ono se řekne hezky "na důchod zábava",ale v prvni řadě je to každodenně hodně práce,starosti a péče o kozy..koza neni ovce..ale ani ta neni bez práce a péče