Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 18:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.20

Dobrý den jakou dáváte kozám podestýlku a jak často jim ji kydáte?Díky za odpovědi.

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 18:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.161

Já stelu slámou, plus seno, co si kozy vytahají a nesežerou, ted v těch mrazech nekydám, dělám jim hlubokou podestýlku ,ale jinak zhruba jednou za měsíc
:-)

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 18:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.43

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den jakou dáváte kozám podestýlku a jak často jim ji kydáte?Díky za odpovědi.

Na začátek jsem jim dala slámu, pak seno do jeslí, ale holky toho vytahají tolik, že nemusím podestýlat:-):-), když byl ten mráz tak se nekydalo a pomalu potřebuji schůdky, abych se do boxu dostalasmajlíksmajlíksmajlík. Zuzana

Neregistrovaný uživatel

15.2.2012 19:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.20

My té naší kydáme jednou týdně vlastnoručně si sušíme koza toho hodně vytahá neexistuje nějaká podestýlka která by toho více vydržela?

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 11:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.94

My pro ty naše kozinky používáme "odpadlé" seno a nejlépe kombinuji s pilinami, když řežeme dřevo - perfektně tahají kapalná media. Ale vím, že né každý má možnost pilin v takové míře. Ale po čase stejně vytahané seno dělá pak své.:-)

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 12:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72

Já když vykydám ,tak vydesinfikuji, posypu pilinami a pak nastelu slámu - ta je ze všeho nejlepší. Kydáme dle potřeby ,min. 2x ročně. Renata

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 13:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146

Dobrý den,můžu se zeptat,čím desinfikujete?Děkuji Lenka

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 14:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72

Vápníme ,tím se vydesinfikuje a ještě máte vybíleno. Jinak můžete i vystříkat savem . renata

Neregistrovaný uživatel

16.2.2012 14:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vápníme ,tím se vydesinfikuje a ještě máte vybíleno. Jinak můžete i vystříkat savem . renata

Děkuju,já začínám a každá rada se mi hodí.Lenka

Králíkrex

6.8.2019 14:47
Králíkrex

XXX.XXX.250.254

Zdravím,
králíky mám zmáknutý, český kozičky hnědý mě přitahuji k " pjestování " jak říkám.
Ale nevím, jaký jsou s tím administrativní potíže, jak s veterinou, jak s odpady. Mám v představě cílově asi 10 koziček a zkusit dělat nějaké výrobky pro rodinu, tak nějak... na důchod zábava.
Budu rád za každou radu
Dík
L.Horký, z Lipnice nad Sázavou

7.8.2019 00:28
ančovička1

XXX.XXX.33.4

Kdyz nemate žádné zkusenosti,prvně si zakupte knihy o chovu koz,nastudujte a pro začátek začnete se dvěmi..po nabyti vědomostí a zkusenosti můžete postupně chov rozšířit,záleží na podminkach ubytovani,pastvy a krmeni koz...ono se řekne hezky "na důchod zábava",ale v prvni řadě je to každodenně hodně práce,starosti a péče o kozy..koza neni ovce..ale ani ta neni bez práce a péče

Přidejte reakci

Přidat smajlík