Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.118
Všem chovatelům přeji klidné a bezproblémové prožití Vánoc...
Sice se už nechovají vůl a oslík, kteří Ježíškovi zahřívali jeskyni, ale ovčáci-čtveráci by pro tento svátek mohli mít pochopení
Sice je to komerce jak blázen,a slavit narozeniny někoho, kdo nám může být ukradený, je proti zdravému rozumu
Sice se zase přejíme a ubavíme do němoty před magickou bedýnkou
ale i tak...přeji všem KRÁSNÉ VÁNOCE!!! Petra od lesa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Všem chovatelům přeji klidné a bezproblémové prožití Vánoc...
Sice se už nechovají vůl a oslík, kteří Ježíškovi zahřívali jeskyni, ale ovčáci-čtveráci by pro tento svátek mohli mít pochopení
Sice je to komerce jak blázen,a slavit narozeniny někoho, kdo nám může být ukradený, je proti zdravému rozumu
Sice se zase přejíme a ubavíme do němoty před magickou bedýnkou
ale i tak...přeji všem KRÁSNÉ VÁNOCE!!! Petra od lesa
Aj napriek tomu že sú tieto sviatky na cimpr campr zkomercionalizované, aj tak to nikomu to nebráni aby ich prežil vo vďačnosti Bohu a zameral za na ich pravú podstatu... :) Také Vianoce prajem každému:) M.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108
Tak sem musím připojit odkaz na zprávu, která mě ze všech předvánočních zpráv nadchla nejvíc :
http://www.novinky.cz/vanoce/322611-prazska-zoo-zavrela-do-klece-santa-clause.html
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.118
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Aj napriek tomu že sú tieto sviatky na cimpr campr zkomercionalizované, aj tak to nikomu to nebráni aby ich prežil vo vďačnosti Bohu a zameral za na ich pravú podstatu... :) Také Vianoce prajem každému:) M.
Milá Monika, i Tobě na Slovensko přeji pokojné a požehnané Vánoce... vždyť láska Boží je největší dar, jaký nám tyto svátky nabízejí Být Bohem milovaní...kéž by to poznali všichni, až se sejdou u stromečku... ať si komerce blázní, žádný dárek na světě není nad tento
Petra od lesa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Milá Monika, i Tobě na Slovensko přeji pokojné a požehnané Vánoce... vždyť láska Boží je největší dar, jaký nám tyto svátky nabízejí Být Bohem milovaní...kéž by to poznali všichni, až se sejdou u stromečku... ať si komerce blázní, žádný dárek na světě není nad tento
Petra od lesa
Ďakujem a prajem to isté
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.219
Zdravím. Přátelé i já se připojuji k přání. Přeji Vám všem bez rozdílu klidné, spokojené a požehnané svátky Vánoc. Ať už chceme a nebo ne, stejně se nic nezmění na tom, že si v tyto dny připomínáme narození někoho, který dokázal ovlivnit životy milionů lidí před námi a určitě dokáže ovlivnit i miliony lidí po nás. Byl to člověk, který svým životem ukázal cestu a směr a jeho morální hodnoty nebyly nikdy a nikým překonány. Kdyby se celý svět těmito hodnotami řídil, bylo by na světě jen krásně. Jsme ale obyčejní lidé a tak děláme spostu chyb. Dobré ale je, když si je uvědomujeme a chceme je napravovat. Myslím si, že svátky Vánoc mají takovou moc, že otevírají srdce a tím se dostává do člověka mnoho dobrého.
Mějme proto svá srdce otevřená, vnímejme a věřme. Zdraví St. Toman
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.118
Milý pane St.Tomane, také já Vám přeji pokojné a požehnané Vánoce, plné lásky a radosti. Ať i v dalším roce, který na nás čeká, hledáme a nacházíme doteky Boží lásky... Petra od lesa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.44.203
Milí lidičkové, čtu tyto řádky a mám mrazení po celém těle. Škoda, že skrze lásku - tím mám namysli nejvyšší pozitivní energii, kouká na život ve všední dny tak málo lidí. hned by bylo na světě krásněji a veseleji. Proto si važme alespoň času vánoc, kdy se i ten největší materialista utrhne přecpaný od stolu a televize, na momentík se zastaví a třeba si uvědomí jiskřičku toho, že život není jen o přeplněné lednici, fotkách z pláže v Tunisu a zaparkovaném bouráku v garáži. Ale že se kolem stromečku radují zdravé děti a třeba i manželka.
Všem vám z celého srdce přeji krásné vánoce a v roce 2014 pevné zdravíčko vám, vašim blízkým i všem vašim zvířátkům. Jahůdka
Krásné Vánoce a vše dobré v novém roce všem dobrým chovatelům kozének. P
PS: letošní kůzlátka, těsně před Vánocemi .
ančovička1
napsal(a):
No ty jsou krásný😇😀..a pštros si hned dvě kuzlatka adoptoval, to jsem ještě neviděla..neublíží jim?
My budeme mit prvni kuzlatka v březnu,od dvou koz ..přeji všem hodně zdravi😀
Dobrý den, díky, ten je hlídá jako oko v hlavě. Považuje je za svá... Skutečně tomu tak je. Leží u nich a zahřívá je. U pštrosů mají zahřívání a líhnutí vajec na starosti samci a ten náš si takto "odchovává" každý rok "svoje" kůzlata .