Dobrý den Všem, opět se obracím na Vás s prosbou.Zase to nemohu tady najít Dnes 12denní kůzle začalo mečet a téct mu něco jako pěna z mléka z nosu .Vždy zamekne, poskočí, těžce dýchá a z nosu se mu valí pěna mléka.Volala jsem hned veta, ale tvrdil, že by to snad mělo být prasklé vrchní patro , že je to vrozená vada a kůzle na zabití.Já v tlamě nic nenašla, v krku také nic není, ted leží, myslím, že snad i cuclo od matky, ale jeho dravost je pryč.Jedná se o velmi silné kůzle, bez průjmu.Můžete mi někdo napsat svůj názor nebo zkušennosti?Mooc všem předem děkuji, Monika.
roklanka
napsal(a):
Kdyby mělo roštěp, tak by se u t dělo os narození, netuším odkud se ta pšna bere, ale hned do něj nalijte panáka oleje (je sice málo pravděpodobné, že by se mu už tvořila pěna v žaludku)ale ic jiného me nenapadá.
Zdeavím a děkuji Roklanko , psala včera, ale nějak mne zlobí nový systém fauny.Tak kozlík byl včera v klidu, sice né takový dravec u jídla, ale pomalu cucal.Pěnu ještě u nosu měl, ted mrkla z domu a je s ostatníma venku a žije Nepotvrdila se verze veta, ale stejně se trochu bojím, co to bylo.Určitě ho dnes budu zase pozorovat a ještě písnu.Zatím moc děkuji za ochotu , mějte se, Monika.