Hledám veterináře v Plzeňském/Karlovarském kraji na kozy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2015 11:28
sittaj

XXX.XXX.142.221

Dobrý den,
chtěl bych poprosit, zda nevíte někdo o opravdu schopném veterináři, který dělá kozy v Plzeňském nebo Karlovarském kraji. Už mě nebaví 5 let střídat veterináře, kteří dělají pejsky a v lepším případě krávy a u koz tápají a řeší věci pokus omyl. Opravdu už mi skoro nezáleží na tom, kolik to bude stát, ale potřebuji člověka, který se k chovu cca 40 ks. koz postaví čelem a bude vědět o čem mluví. Moc by to pomohlo. Děkuji.

linzii

9.3.2015 11:57
linzii

XXX.XXX.1.174

Nepíšete přesně odkud jste, já bych věděla o pár z Klatovska, ale mají toho hodně a asi se jim nebude chtít příliš daleko

9.3.2015 12:37
sittaj

XXX.XXX.142.221

Jsem přesně od Konstantinových Lázní. Klidně i konzultace po telefonu. Já už lovím i v okolí nad 50km. Tady se všichni dali buď na pejsky a exotiku, nebo přinejlepším krávy. O veterináře, který opravdu rozumí kozám a dělá je, jsem ejště nezavadil...

9.3.2015 16:08
roklanka

XXX.XXX.45.82

Zkusil jste si kliknout na veterináře na fauně a zadat si tam kraj a zaměření na kozy-ovce? V královohradeckém kraji mi vyskočili asi tři, kromě dvou ordinací.

9.3.2015 16:10
roklanka

XXX.XXX.45.82

Omlouvám se karlovarském je jen jedna ordinace, spletla jsem se.

9.3.2015 20:05
sittaj

XXX.XXX.51.211

Našlo tmi to jednoho v Mariánkách, to je blízko, zkusím mu zavolat a zeptat se. Má tam ale záběr skoro všeho žijícího, uvidím... Děkuji za radu s vyhledávačem...

Přidejte reakci

Přidat smajlík