Zkušenosti se stříhací hlavicí Red Arrow od firmy Horner Shearing

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

knemeczemedelec

15.3.2015 20:09
knemeczemedelec

XXX.XXX.91.131

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se stříhací hlavicí Red Arrow od firmy Horner Shearing? Mám naší závěsnou mašinku Kovodružstvo Slaný a chtěl bych koupit novou hlavici. Doma máme kolem 40ti kusů ale chtěl bych stříhat i u jiných chovatelů a jenom kolem nás by jsem se mohl dostat na 200- 300 kusů ročně. Rozhoduji se mezi Red Arrow a nebo HEINIGER ICON. Díky za radu.

16.3.2015 13:16
Wiky Topinka

XXX.XXX.12.238

Zdravím,
moje volba by byla Red arrow. Myslím si, že ten Heiniger je stavěnej na vyšší výkony a tudíž na slaňáka zbytečně luxusní. Napadá mě příměr k autu. Je to jako jezdit v Porsche, ale mít v něm motor z Fabie. A nemyslím to nijak špatně. Sám mám taky slaňák a k němu Horner SureGrip a jsem spokojenej. Přeju, ať se daří.
Wiky.

knemeczemedelec

17.3.2015 19:43
knemeczemedelec

XXX.XXX.91.131

Díky za příspěvěk můžu se zeptat kolik stříháte ročně ovcí? A kde jste hlavici objednávali? Prodejce od této značky jsem našel akorát na zemědělských potřebách ale oproti jiným prodejcům se mi zdá že jsou o dost dražší když se podívám do sortimentu zboží... Díky.

17.3.2015 22:03
bischof.vlastimil

XXX.XXX.54.109

Já jsem jedině za icon smajlík ale pokud někdo má zkušenosti s jinými sem s tím a kdyby se někdy někdo odhodlal a kontaktoval mě rád bych si, Red arrow, zkusil a pak by jsem vám napsal víc ( v rámci možností).

19.3.2015 14:34
Wiky Topinka

XXX.XXX.12.238

Zdravím,
jsem na tom asi jako Vy.
Hlavici mám od M+S (oni mají výhradní zastoupení Horner pro ČR). Co se týče toho výběru, je třeba si uvědomit, že budete potřebovat nejen hlavici, ale i náhon, nebo nějakou domorobo úpravu. V M+S mají v prodeji náhon s přechodkou pro slaňácký strojky. Takže kouknu-li na cenu hlavice + náhon a vezmu v potaz doporučení výrobce, že Red arrow je určen pro střiž do cca 1000 kusů ročně, pak mi vyjde lepší Horner. Zde jsou ceny:
Heiniger Icon Cyclone - Cena s DPH: 17 806 Kč
Horner Red Arrow - Cena s DPH: 10 709 Kč
Bovdenový náhon na závěsné stříhací strojky na ovce Kovodružstvo Slaný - Cena s DPH: 4 332 Kč
Sada bovdenového náhonu a stříhací hlavice Red Arrow ke strojku na ovce Kovodružstvo Slaný - Cena s DPH: 14 581 Kč
Wiky.

20.3.2015 00:01
bischof.vlastimil

XXX.XXX.35.63

Ja jsem zatím na svoji ICONku stříhal 8 let s údržbou za 1200 Kč.

knemeczemedelec

20.3.2015 18:51
knemeczemedelec

XXX.XXX.114.170

Díky za příspěvky, co jsem se ptal v okolí střihačů kteří k nám jezdili tak mají hlavice ICON a nemají s nimi žádný problém, samozřejmě je cena vyšší ale právě ICON mají u M+S za 17 806 Kč a ostatní prodejci jako je Agrotrans nebo třeba pan Driml nabízí ICON za 13 577 kč s DPH. Samozřejmě vím, že by jsem musel koupit i náhon. Cena je od Hornera příznivější ale mimo Vašeho názoru Wiky mě nikdo další recenze neřekl když neberu přímo od výrobce.

21.3.2015 07:51
Wiky Topinka

XXX.XXX.12.238

Já jsem taky nikdy neřekl, že by s ICONkou měl být nějaký problém. Já jsem s Hornerem (i s jeho zástupcem v ČR) spokojen a to samé přeji i Vám, ať už si vyberete jakkoliv. Hezký den.
Wiky.

21.3.2015 08:05
bischof.vlastimil

XXX.XXX.32.97

Wiky Topinka napsal(a):
Já jsem taky nikdy neřekl, že by s ICONkou měl být nějaký problém. Já jsem s Hornerem (i s jeho zástupcem v ČR) spokojen a to samé přeji i Vám, ať už si vyberete jakkoliv. Hezký den.
Wiky.

Tak to ja jsem zatím měl asi jen smůlu, proto že se mi se, zastupci, Hornu v ČR moc nedaří nají společnou řeč (ALE TŘEBA JE TO VE MĚ).

Přidejte reakci

Přidat smajlík