Trpím autoimunitním onemocněním štítné žlázy. Dočetla jsem se, že právě mlezivo by mohlo při léčbě hodně pomoci, ačkoli lékaři tvrdí, že onemocnění je nevyléčitelné. Když si spočítám 1+1, vychází mi, že by pomoci opravdu mohlo. Mám ho plný mrazák a plnou stáj, tak si říkám, proč to nezkusit...no jediný důvod je ta chuť, ale zvyknout se dá na vše ![]()
Chci se poptat, zda je tu někdo, kdo zkoušel kozí mlezivo na léčbu některého z autoimunitních onemocnění (lupus, štítná žláta apod.), zda došlo ke zlepšení či vyléčení.
Díky moc.
Pokusím se odpovědět - bez záruky, ale nejlíp jak umím. Jak zjistit, zda to, čím se chci léčit je pro mne to pravé? Každý z nás je úplně jiný a porucha, která rozhodila naši rovnováhu (homeostázu), může mít u každého jiné příčiny. Ten, kdo to umí, může pomocí kyvadla vytestovat, zda je lék pro nás správný. Je to dost důležité z toho důvodu, že systém pokus-omyl, vyvolá v těle ještě větší zmatek.
Z bylinné léčby mám dobré zkušenosti s černým rybízem (gemmoterapie) - fy Naděje (paní Podhorná z Brodku u Konice). Doporučuje se také lesní bez hroznatý, ale mně moc nezabíral.
Jde o to, aby se utlumila přehnaná imunitní reakce těla na alergen, který neznáme. S imunitou těsně souvisí naše střeva. Se štítnou žlázou zase souhra v hormonálním systému. Když je střevo zanesené, začne propouštět škodliviny jako roztažená punčocha. Mízní systém se zanáší a játra musí znovu a znovu čistit. Ledviny to oslabuje, nadledvinky vyčerpává.
Někdo to řeší výplachy střev (hydrokolonterapie), já hladovkou. Štítná žláza také souvisí s krční čakrou. Zda vyslovíme vše, co se v nás městná.
Teď budu citovat, co jsem nedávno objevila - Regenerace - speciál 4/2014:
Cesta k uzdravení vede přes buněčné programování. Podepsaná je Radka Kudrnová www.rybkaradka.cz. Píše se tady o 4 léčivých centrech (kořen nosu, spánky, čelisti a ohryzek).
Kořen nosu - hypofýza, řídí základní endokrinní procesy v těle a epifýzu.
Spánky - vyšší f-ce levé a pravé hemisféry mozku a hypotalamus
Čelisti - reaktivní emocinální mozek vč. amygdaly a hipokampu a dále páteř a centr.nervový systém.
Ohryzek - páteř a centrální nervový systém a štítná žláza.
Je tady popsán systém domácí samoléčby - působení rukama na tato místa. Zkouším to - pomáhá to.( Jen bezkontaktní působení, nic víc.)
Ne jen pro ovečky, ale i pro ovčáky hodně dobrého! POLA.