Trpím autoimunitním onemocněním štítné žlázy. Dočetla jsem se, že právě mlezivo by mohlo při léčbě hodně pomoci, ačkoli lékaři tvrdí, že onemocnění je nevyléčitelné. Když si spočítám 1+1, vychází mi, že by pomoci opravdu mohlo. Mám ho plný mrazák a plnou stáj, tak si říkám, proč to nezkusit...no jediný důvod je ta chuť, ale zvyknout se dá na vše
Chci se poptat, zda je tu někdo, kdo zkoušel kozí mlezivo na léčbu některého z autoimunitních onemocnění (lupus, štítná žláta apod.), zda došlo ke zlepšení či vyléčení.
Díky moc.
Pokusím se odpovědět - bez záruky, ale nejlíp jak umím. Jak zjistit, zda to, čím se chci léčit je pro mne to pravé? Každý z nás je úplně jiný a porucha, která rozhodila naši rovnováhu (homeostázu), může mít u každého jiné příčiny. Ten, kdo to umí, může pomocí kyvadla vytestovat, zda je lék pro nás správný. Je to dost důležité z toho důvodu, že systém pokus-omyl, vyvolá v těle ještě větší zmatek.
Z bylinné léčby mám dobré zkušenosti s černým rybízem (gemmoterapie) - fy Naděje (paní Podhorná z Brodku u Konice). Doporučuje se také lesní bez hroznatý, ale mně moc nezabíral.
Jde o to, aby se utlumila přehnaná imunitní reakce těla na alergen, který neznáme. S imunitou těsně souvisí naše střeva. Se štítnou žlázou zase souhra v hormonálním systému. Když je střevo zanesené, začne propouštět škodliviny jako roztažená punčocha. Mízní systém se zanáší a játra musí znovu a znovu čistit. Ledviny to oslabuje, nadledvinky vyčerpává.
Někdo to řeší výplachy střev (hydrokolonterapie), já hladovkou. Štítná žláza také souvisí s krční čakrou. Zda vyslovíme vše, co se v nás městná.
Teď budu citovat, co jsem nedávno objevila - Regenerace - speciál 4/2014:
Cesta k uzdravení vede přes buněčné programování. Podepsaná je Radka Kudrnová www.rybkaradka.cz. Píše se tady o 4 léčivých centrech (kořen nosu, spánky, čelisti a ohryzek).
Kořen nosu - hypofýza, řídí základní endokrinní procesy v těle a epifýzu.
Spánky - vyšší f-ce levé a pravé hemisféry mozku a hypotalamus
Čelisti - reaktivní emocinální mozek vč. amygdaly a hipokampu a dále páteř a centr.nervový systém.
Ohryzek - páteř a centrální nervový systém a štítná žláza.
Je tady popsán systém domácí samoléčby - působení rukama na tato místa. Zkouším to - pomáhá to.( Jen bezkontaktní působení, nic víc.)
Ne jen pro ovečky, ale i pro ovčáky hodně dobrého! POLA.