Uživatel s deaktivovaným účtem

Přišly jsme o kozu s trojčátky (1 kluk,2 holky), před dvěma dny. Jsou jim 3 týdny.
Společně v chlívku byly spolu s další kozí mámou s teď 1,5měsíčním kozlíkem.
Po smrti matky se malé stravují u tety. Ta tím, že má jen jednoho, má nějaké mléko navíc, ale vemeno se zdá být malé. Avšak trojčata mají stále na pohmat plná bříška, nejsou propadlá, jsou vitální, skotačí... a drží se s tetou a jejím synem.
Začala jsem dávat náhražku, ale oni o ní moc nestojí. Je fakt, že nemám správný kozí dudlík, ale pijí z něj. Jen si dají pár desítek ml a je hotovo. Všichni tři dohromady vypijí na každé kojení cca 150 ml (3x denně). Avšak nevypadají hladové.
Otázka zní: pokračovat v "týrání" při nucení do pití, nebo jim nasypat někam odděleně mléčný starter a nechat je se krmit samotné?
Předem díky za nápady a rady.
Letos mám se všemi trojčaty fakt pech :( Z ovčích se nakonec zachránila od dvou matek s trojčaty jen jedna jehnička a teď tyhle kozí... Snad se alespoň tyhle podaří odchovat.
Nevím jak přesně je to u koz, ale pokud je nechá napít, tak bych v tom neviděl problém, pokud mají plná bříška. a vesele skotačí, tak bych to nechal jak to je. Já teď musím krmit ovečku, kvůli úhynu matky a to je jaké šílené, to neví, co by vypilo. Když bylo malé, tak vypilo také okolo těch 50-60 ml na jedno krmení. Já sice musel chodit po cca 3 hodinách, ale u vás pijí od tety, takže bych s tím nic nedělal a jen sledoval, zda jsou vitální a mají plná bříška.