Fucqink15

XXX.XXX.89.231
Můžu si na sebe zaregistrovat ovce když mi jr 15let? Jako že hospodářství.Ovce jsou mím velkým koníčkem.
ANO, můžeš jen potřebuješ souhlas rodiču je to psáno jako kontaktní osoba.
Pro inspiraci se můžeš podívat na mé stránky, je tam jak si založit hospodářství, psal jsem to už před lety.
Stáhneš si a následně vyplníš Registrační list, vyplnit A i B
http://maraovce.webnode.cz/jak-si-zalozit-hospodarstvi/.
Fucqink15

XXX.XXX.89.231
mara.ovce.romanovske
napsal(a):
ANO, můžeš jen potřebuješ souhlas rodiču je to psáno jako kontaktní osoba.
Pro inspiraci se můžeš podívat na mé stránky, je tam jak si založit hospodářství, psal jsem to už před lety.
Stáhneš si a následně vyplníš Registrační list, vyplnit A i B
http://maraovce.webnode.cz/jak-si-zalozit-hospodarstvi/.
Ano děkuji za odpověď rodiče mi k tomu určuïtě dají souhlas podporují mně v chovu i tak celkově... web máš velice naučný a pěkný. A jestli se můžu zeptat kolik vám/ti je?
TynkaM

XXX.XXX.14.170
Uvažuji o registraci oveček, ale máme je tak provizorně ustájené a dočasné. Tak nevím jestli to má cenu a nebudou-li pak nějaké prudy s kontrolami... atd.
KlokočíPetr

XXX.XXX.89.231
TynkaM
napsal(a):
Uvažuji o registraci oveček, ale máme je tak provizorně ustájené a dočasné. Tak nevím jestli to má cenu a nebudou-li pak nějaké prudy s kontrolami... atd.
Takže jestli je máte na maso tak to je zbytečné, ale jestli na chov tak si to zaregistrujte...Kontroli moc nechodí spíše když by vás náky protivný soused nahlásil tak k vám přijdou a pokud bude vše v pořádku tak se nic nestane ale pokud to nebude zaplatíte velikou pokutu...mně se to obně ještě nestalo za tech 5let farmaření a to nechovám jenom ovce ale i jiné zvířectvo... tak o tom radši pořádně popřemejšlejte...jestli se zaregistrujete a budete spát s čistou hlavou a¨nebo to necháte náhodo je to jenom čistě na vás... P ať se vám v chovu daří...Týnko
TynkaM

XXX.XXX.14.170
Jo děkuji moc. Teď jsme k ovečkám přišli jako slepý k houslím. Ale je fakt, že mi přirostli k srdci, dokonce jsem se naučila s vlnou a tak jednou asi nějaký lepší chov bude. Teď jsme je, jak je strašný sucho, chtěli přesunout jinam, ale tam by byly podle manžela moc na očích.
Týnka.
KlokočíPetr

XXX.XXX.89.231
TynkaM
napsal(a):
Jo děkuji moc. Teď jsme k ovečkám přišli jako slepý k houslím. Ale je fakt, že mi přirostli k srdci, dokonce jsem se naučila s vlnou a tak jednou asi nějaký lepší chov bude. Teď jsme je, jak je strašný sucho, chtěli přesunout jinam, ale tam by byly podle manžela moc na očích.
Týnka.
Tak jestli budou na očích a máte nějaké protivné sousedy tak radši zaregistrovat.