El. sítě a nynější vedra, nebezpečí požáru?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2015 16:22
Lebeda

XXX.XXX.163.7

Zdravím,

mám možná blbý dotaz, ale nějak mi to vrtá hlavou a poblíž není nikdo, kdo by uměl odpovědět.

Máme el. ohradník, sítě a lanka. Nemůže v těchto vedrech přeskočit jiskra a zapálit tu sušinu, co máme nyní na pastvině? Okolo je posekáno, ale přece jen se občas nějaké to stéblo o síť opře, někde to i občas cvakne.Máte s tím nějaké zkušenosti?

Stejně asi ohradník vypnu, pro klid duše, ovce i kozy jsou již zvyklé neopouštět svůj prostor, spíš je to ochrana proti toulavým psům.

Díky za odpovědi, jsem v tomhle laik.

6.8.2015 22:51
bischof.vlastimil

XXX.XXX.216.81

Lebeda napsal(a):
Zdravím,

mám možná blbý dotaz, ale nějak mi to vrtá hlavou a poblíž není nikdo, kdo by uměl odpovědět.

Máme el. ohradník, sítě a lanka. Nemůže v těchto vedrech přeskočit jiskra a zapálit tu sušinu, co máme nyní na pastvině? Okolo je posekáno, ale přece jen se občas nějaké to stéblo o síť opře, někde to i občas cvakne.Máte s tím nějaké zkušenosti?

Stejně asi ohradník vypnu, pro klid duše, ovce i kozy jsou již zvyklé neopouštět svůj prostor, spíš je to ochrana proti toulavým psům.

Díky za odpovědi, jsem v tomhle laik.

Nikdy jsem se s tímhle nepotkal ale mé životní moto:
, , Všechno je možné, ,
Nemyslím si však že je to vysoce pravděpodobne, spíš je větší šance těch toulavých psu.

6.8.2015 23:07
Lebeda

XXX.XXX.5.24

Děkuji moc za odpověď, dnes mi jeden elektrikář, kterého jsem sehnala, řekl to samé, co Vy, tak jsem klidnější a nechávám zapnuté.

Přidejte reakci

Přidat smajlík