Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2015 21:03
annna

XXX.XXX.120.148

Prosím o radu mam už druhou čtyřměsiční kozičku. Ta první mi umřela a jak vidím ta druha asi umře taky. Nevím si rady obě mají stejné příznaky kost a kuže, pomalu se mátoři, je odčervená tak už mě napadá jestli ji nechybí nejaky vitamin. Prujem nemá. prosím o radu jesli je nějaká záchrana. s tou první jsem jela k vet napíchal ji nejaké latky na podporu svalstva a stejně umřela. S tou už nepojedu stejně to kničemu nebylo. PROSÍM O RADU.

6.8.2015 21:10
kastef

XXX.XXX.138.131

Jak dlouho ji máte? V jaké kondici ste ji koupila?Čím ji krmíte, to odčervení pokud je jen tak "něčím" na slepo je na nic...Kost a kůže není zvíře ze dne na den.

6.8.2015 21:18
annna

XXX.XXX.120.148

Odčervene byly proti běžným střevním parazitum i plicním červum vše od veta. Jak jsem ji kupovala byla normální všechno bylo ok. Včera se to zhoršilo a dnes ještě víc. A to že byla pohubla mi připadalo že to tak má být je to kžíženka anglok koza a česká. Ale dnes už je moc hubená a moc nežere.

6.8.2015 21:29
aluskas

XXX.XXX.104.146

Podívejte se do vlákna Kozička po průjmu. Řešíme tam vlasovku slézovou. Průjem u ní být vůbec nemusí, zvíře postupně chřadně. Někdy velmi rychle, někdy pomaleji, záleží na imunitě zvířete. Podívejte se na slizince a porovnejte s Famacha odstíny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík