Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2015 11:18
msemy

XXX.XXX.128.200

Zdravim,
nase koza uz od vcerejska nechce moc jist. Vzdycky byla u jidla jako prvni a dneska k nemu uz ani nesla. Davame granule rano a vecer a po cely den maji pristup k senu. Rano jsem ji zkusila dat granule z ruky a sice si je vzala ale jakoby ji to neslo rozkousat, tak ji vetsina zase vypadala. Seno obcas jen tak uzobne ale ani to moc nechce. Zadny viditelny otok nema. Vim, ze u koni jsme jim to nechavali brousit veterinarem a vse bylo v poradku, nevim co se s timhle dela u koz. Nevite prosim co s tim nebo nemate podobne zkusenosti?

25.8.2015 11:37
roklanka

XXX.XXX.46.90

Kolik je koze let? Nehýbe se jí zub? Koza má kompletní chrup mezi 3-4 rokem a pokud se jí hýbe, nežere, ale chuť má. Je poznat, je-li to kývajícím zubem, nebo nechutenstvím.

25.8.2015 11:42
roklanka

XXX.XXX.46.90

Takhle vypadala 3 letá koza, která nemohla žrát kvůli zubu

25.8.2015 11:51
msemy

XXX.XXX.128.200

Ted ji byli 2 roky. Chut ma ale asi jak ji to boli, tak se ani uz moc nesnazi. Prijde mi, ze v tom bude spis zub nez nechutenstvi. Dnes je dokonce i mazliva coz se u ni jeste nestalo :-D Jak poznam, ze se ji zub kyve? U kone bych vedela jak se mu otvira pusa ale u kozy? :-D.

25.8.2015 19:52
roklanka

XXX.XXX.46.90

Nezbyde vám nic jiného, než to zkontrolovat. Rozevřít a zkouknout, moje koza měla vyvrácenou stoličku a ránu jak na jazyku, tak v líci, musel se vytrhnout a bylo po problému.pokud je to zub. Předpokládám, že nebude velký rozdíl mezi otevřením koňské huby a kozí smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík