Ovčí trus co to tam je?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nováček ovecky

9.9.2015 19:05
nováček ovecky

XXX.XXX.19.42

Dobrý den tohle jsem našla ovcim v trusu ma to jen jedna ovce.Je to bile jak hlen dle meho oka se to nehýbe na trusu to zustane tak ležet a uschne.Odcerveni bylo na jaře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.9.2015 19:12

Nebylo to spis u jehnat? Tipuju tasemnice. Jehnata chteji odcervit minimalne ve 100dnech kdyz zacinaji zit hlavne z travy. Odcervit necim s albendazolem.

9.9.2015 19:16
nováček ovecky

XXX.XXX.19.42

Jsou to lednaci maji tech 9 měsíců. Odcerveni nejak ten duben jak jsem je privezla.

9.9.2015 19:25
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

nováček ovecky napsal(a):
Jsou to lednaci maji tech 9 měsíců. Odcerveni nejak ten duben jak jsem je privezla.

Máte tam články tasemnice, použijte Aldifal nebo Panacur. Aldifal je levnější a lepší.

9.9.2015 19:28

Solved :).

9.9.2015 19:49
nováček ovecky

XXX.XXX.19.42

Děkuji tak toho jsem se bala.Adifal normalne prodejny v lekarne? Co s pastvinou kdy na ni muzu ovce zase pustit?

9.9.2015 20:38

S pastvinou nic. Po odcerveni je nechte nekde bokem tak dva dny, nez se vysipou. Pak prehnat na cistou pastvinu pokud je moznost. Pokud neni, tak neni co resit. Pokud mate kam jinam prehnat, tak to misto kde byly ted bych posekal poradne nakratko at do toho muze jeste slunce a vzduch. Nejhorsi pro breberky je vysoka trava.

10.9.2015 08:50
ovcezkopce

XXX.XXX.168.4

nováček ovecky napsal(a):
Děkuji tak toho jsem se bala.Adifal normalne prodejny v lekarne? Co s pastvinou kdy na ni muzu ovce zase pustit?

Aldifal i Panacur u veterináře, nejsou volně prodejné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík