Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2015 21:38
Monika333

XXX.XXX.49.24

Ahoj, doporučíte mi někdo firmu za dobrý peníz kde bych si mohla nechat udělat samolepící štítky na výrobky z mléka... i třeba s obrázkem ? Děkuji.

17.9.2015 06:30
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

Monika333 napsal(a):
Ahoj, doporučíte mi někdo firmu za dobrý peníz kde bych si mohla nechat udělat samolepící štítky na výrobky z mléka... i třeba s obrázkem ? Děkuji.

Vytvořte si je sama, kupte v papírnictví samolepící etikety, prodávají se jednotlivě po listech (na výběr máte nepřeberné množství rozměrů i tvarů štítků, lesklé i matné, a vytiskněte sama. Práce na hodinu.

17.9.2015 08:14
Monika333

XXX.XXX.49.24

ovcezkopce napsal(a):
Vytvořte si je sama, kupte v papírnictví samolepící etikety, prodávají se jednotlivě po listech (na výběr máte nepřeberné množství rozměrů i tvarů štítků, lesklé i matné, a vytiskněte sama. Práce na hodinu.

Taky mě to napadlo ;) Asi to bude fakt nejlepší a nejlevnější. A náhodou nějaký typ na obaly na sýry?

17.9.2015 08:25
ovcezkopce

XXX.XXX.168.4

Monika333 napsal(a):
Taky mě to napadlo ;) Asi to bude fakt nejlepší a nejlevnější. A náhodou nějaký typ na obaly na sýry?

To nevím, poradím s papírnictvím, anžto ho máme dvacet let, ale do čeho přesně výrobky balit, aby to bylo nejlepší, to snad někdo, kdo je dělá. Co vím, ovčí sýry balívají například na malou polystyrenovou vaničku a přetahnou folií a zataví (levnější varianta), dobré jsou plastikové průhledné vaničky s víčkem (prodává se jako celek) kulaté i hranaté, balívá se taky do silné průhledné folie v nohavici - k tomu musíte mít ten strojek, co vám to po každém kousku odřízne a zataví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík