Obracim se na vas s prosbou o radu.
Jedna nase koza se zacala chovat zvlastne.
Nutno dodat ze byla pred dvema tydny z jedne skupiny prerazena do druhe skupinky deseti koz.
Takze mi ze zacatku nepripadalo zvlastni ze jinak spolecenska holka postava stranou a ostatnich si nevsima. Ale vcera rano pri dojeni najednou drepla a nechtela nebo spis nemohla vstat. A od te doby to dela cim dal casteji. Chut k jidlu ma, ale i tak chvilku ji a pak jako by ji boleli nozky a lehne si na chvili. Jindy se chova tak nejak "zblble"(ne ze by narazela do zdi-ale vypada dezorientovane?). je to 5/6leta koza, a spis me zarazi zmena v chovani kdy se z ni stala v jednom tydnu uplne jina koza. Volala jsem vetovi pro nejaky vitaminy a ten mi akorat rekl ze to vypada na neurologicky problem-a tim to haslo. Nic jsem se nedozvedela zadna rada co s kozou-proste nic. Tak se obracim na vas...
To jsem si taky myslela, ale ani prvni den ji moc netloukly. A navic puvodni stado byly 4 maminy s opozdenymi porody, ktere jsme po dvou rozdelily aby se nemackali s kuzlaty. Tudiz puvodni stado neexistuje. po dopsani prispevku jsem ji byla zkontrolovat a zhorsilo se to...zacina narazet do krmelce a tak nejak se mota :(.