Anna90210

XXX.XXX.148.195
Dobrý den,
Mám dotaz, dohromady máme 10 ovcí, ani u jedné nevíme původ a chystáme se je registrovat, může v tom být problém ? Musím ovce připouštět pouze plemenným beranem kdyby přišla kontrola ? Ve stádě jsou 2 berani - sourozenci od souseda z vesnice, takže logicky nejsou plemení.
Původ ovcí vědět nemusíte ale všechny by měly mít čísla a být zaregistrované v centrální evidenci tato povinnost platí pro každou ovci již od roku 2005, pokud čísla nemají musíte je objednat a po očíslování je do evidence dohlásit snad to stále ještě jde jinak k připouštění podle zákona smíte použít pouze registrovaného plemeníka, na kterého na druhou stranu můžete také pobírat dotaci na krmný den plemenného berana, praxe je ovšem všelijaká protože v tomhle státě si každý dělá co chce a na zákony nikdo moc nehledí...ML.
Anna90210

XXX.XXX.148.195
A když máme jehňata s tím naším, jsem brána jako terorista ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anna90210
napsal(a):
A když máme jehňata s tím naším, jsem brána jako terorista ?
Presne tak :) ale teroristum z vychodu budou smakovat nebojte. Vsak ona vlada az bude muset cr prijmout uprchliky tak bude hledat zdroje koser masicka pro ne.
Anna90210

XXX.XXX.148.195
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Presne tak :) ale teroristum z vychodu budou smakovat nebojte. Vsak ona vlada az bude muset cr prijmout uprchliky tak bude hledat zdroje koser masicka pro ne.
To bych rači ty naše dala do kafilerky než muslum. :).