HájekJ

XXX.XXX.89.231
Máte někdo z kušenosti místo izolátoru koupeného udělaného z pet lájve uřízlí vršek z víčkem a motá se to na to hrdlo.Viděl jsem to párkrát ale pořád nevím co si o tom myslet.
HájekJ

XXX.XXX.89.231
SORRY za chyby psáno na rychlo přes mobil.
HájekJ

XXX.XXX.89.231
HájekJ

XXX.XXX.89.231
přezdívka
napsal(a):
Asi to musí fungovat, jinak by to nedělali.
Asi máte pravdu něco na tom bude.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Proc by nemelo. Akorat, kdo ma tolik peflasek? :) Mozna pracovnik nekde na tridirne by to moh urezavat :).
HájekJ

XXX.XXX.89.231
bischof.vlastimil
napsal(a):
Lidé hledají jak ušetřit a využít co mají...
Asi to není použitelné na cokoli (dráty by jsem na to nedal) ale pokud to někomu funguje. Vyděl jsem už ledasco a něco i vyráběl.
Myslíte že by ten drát na to byl moc těžký?
HájekJ

XXX.XXX.89.231
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Proc by nemelo. Akorat, kdo ma tolik peflasek? :) Mozna pracovnik nekde na tridirne by to moh urezavat :).
O petky nemám nouzi... mám známe na skládce plastu a ty mi to prý odřezají.
HájekJ
napsal(a):
Myslíte že by ten drát na to byl moc těžký?
NENÍ DRÁT JAKO DRÁT...
Takže slabé dráty a lanka asi nebudou takový problém.
Pokud dělám ale pořádné ohrady tak jedině akátové-štípané kůly, zatloukát,3,15 pozinkovaného drátu do izolátoru provléct (aby mohl sem a tam klouzat), s kompenzačními pružinami na každé, stěně,.
Drát by měl být napnuty tak akorát a k tomu ještě teploty v létě a zimě dokáží udělat velkou paseku (polamou izolatory a dokáží i pohnout s kůly).
Ale bojím se že by ta náhrada z petek nedělala s dráty dobrotu.
HájekJ

XXX.XXX.89.231
bischof.vlastimil
napsal(a):
NENÍ DRÁT JAKO DRÁT...
Takže slabé dráty a lanka asi nebudou takový problém.
Pokud dělám ale pořádné ohrady tak jedině akátové-štípané kůly, zatloukát,3,15 pozinkovaného drátu do izolátoru provléct (aby mohl sem a tam klouzat), s kompenzačními pružinami na každé, stěně,.
Drát by měl být napnuty tak akorát a k tomu ještě teploty v létě a zimě dokáží udělat velkou paseku (polamou izolatory a dokáží i pohnout s kůly).
Ale bojím se že by ta náhrada z petek nedělala s dráty dobrotu.
Já budu používat asi nejspíš lanko.
HájekJ

XXX.XXX.89.231
bischof.vlastimil
napsal(a):
U toho by jsem takové problémy nevyděl... ale chce to dlouhodobě zkoušet.
Tak to tedy zkusím a uvidím.
HájekJ
napsal(a):
Viz foto.
Na měkké lanko to asi fungovat bude ale na zn drát bych to nepoužíval drát je lepší mít izolátorem volně protažený nikoli omotaný takhle se nedá v případě potřeby jednoduše dopnout, jinak při dnešní ceně nejlevnějších izolátorů někde mezi 1,5-2Kč mi to ani vzhledem k pracnosti moc výhodné nepřijde ML.