Vše nejlepší k svátku Roklanko :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.12.2015 12:03

Roklanko naše, výrazná osobo tohoto webu, dnes je ten krásný den, ve kterém slavíme tvé jmeniny, tudíž ti z celého srdce přeju jen to nejlepší pro tebe i pro tvé celé hospodářství! Myslím na tebe už od brzkého rána
Myslím, že mohu psát za všechny, že tvých rad si moc vážíme a děkujem ti za ně :)
Dnešní slavnostní den si dosytosti užij a právě si nalévám na tvé zdraví obrovského panáka :)

PS.: Promiň že jsem to tak veřejně prokecnul.

4.12.2015 12:38
profesor1

XXX.XXX.192.98

Tak jste mě o pár minut předběhl , příště si natáhnu budíka dřív než na oběd

4.12.2015 12:43
moonika

XXX.XXX.189.93

Súhlasím a pripájam sa k poďakovaniu aj prianiu:).

4.12.2015 12:48
roklanka

XXX.XXX.46.55

Děkuji všem.

Kubo, výrazná spíše figurou , nic méně mě blaží, že na mě myslíš už od rána. Kterou starou trafiku by to nepotěšilo, že na ní myslí mladej pěknej kluk

4.12.2015 12:48
MiškaLussy

XXX.XXX.103.155

Jee.., tak to já se s gratulací taky přidávám. Štěstíčko, zdravíčko a ať vám kozeny dělají, ještě po mnoho let radost. a večer dobrého panáka na přípitek za nás za všechny

4.12.2015 12:51

A ja si zase musim rejpnout, vlastne ne, taky preju a jeste dneska budu prat doma :).

4.12.2015 14:15

Taky se připojuji ke gratulaci. Je fakt, že ať sem napíšete, co napíšete, vždy je to přínosné. Děkuji a posílám jednu kozí fotku pro zasmání (naše zvířecí závislačka - když zrovna nejsou po ruce koně, dá se čistit ledacos :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík