Lukas8

XXX.XXX.52.16
Zdravim, měl bych dotaz je tady nekdo z Břeclavska (okoli Hustopeč) kdo bude na jare strihat ovce, poripade je zde nejaky strihac ktery na v planu strihani v tehle oblasti, nebo ma nekdo nejaky kontakt?
Lukas8

XXX.XXX.4.142
Me je to celkem jedno, pokud by jste mel cestu byl bych jen rad.
Lukas8

XXX.XXX.4.142
Ok ozvu se Vam drive sem nebudete mit cestu, zavolam vam a domluvime se. Hustopece jsou cca 8-10km.
Prosím o názor střihaču nebo někoho kdo je má. Jestli mi budou stačit na mé čtyři oveny a zda se s tím dá stříhat nebo je to na nic.http://allegro.pl/maszynka-do-strzyzenia-owiec-600w-nozyce-gratis-i5099521527.html
Jsem se rozhodl že to zkusím a budu si stříhat sám. Díky za radu.
kelim
napsal(a):
Prosím o názor střihaču nebo někoho kdo je má. Jestli mi budou stačit na mé čtyři oveny a zda se s tím dá stříhat nebo je to na nic.http://allegro.pl/maszynka-do-strzyzenia-owiec-600w-nozyce-gratis-i5099521527.html
Jsem se rozhodl že to zkusím a budu si stříhat sám. Díky za radu.
Mám jej (3ks) a kvalita je ks od ks...
kelim
napsal(a):
Díky za názory asi je zkusím. Kolika wat vzít tech 350 w bude asi málo co.
No je to dost na Vás constanta stará má myslím 750W, nová constanta kolem 400W, heiniger s motorem do ruky kolem 350W...
Mít tam Waty na víc se asi hodí ale ještě jsem neměl možnost porovnat u jednoho výrobku...
Jarda556

XXX.XXX.158.34
bischof.vlastimil
napsal(a):
No je to dost na Vás constanta stará má myslím 750W, nová constanta kolem 400W, heiniger s motorem do ruky kolem 350W...
Mít tam Waty na víc se asi hodí ale ještě jsem neměl možnost porovnat u jednoho výrobku...
Vladimíre, máte nějakou zkušenost s Constantou 4? Díky.
Jarda556

XXX.XXX.158.34
Pardon, samozřejmě Vlastimile
Constantu 4 mám, ale jsem stříhač amatér, stříhám dvacet ovcí, tak vám můj názor asi moc nepomůže. Jsem ženská drobnější postavy, ale do ruky se mi zdá akorát vahou i tloušťkou. Nepřehřívá se, má nějak posílené chlazení. Párkrát spadla, funguje dál dobře. Výměna nožů je jednoduchá, pasují do ní i levné čínské. Vybírala jsem podle technických parametrů, cenu jsem neřešila, stála okolo 11 tisíc. Na dvoje nože ostříhám všechny ovce.
Jarda556

XXX.XXX.158.34
Díky za reakci, zní povzbudivě. Co jsem tak našel, tak se ta čtyřka od trojky nejspíš liší jen vzhledem...