Aplikační kleště a stříhání oveček Teplice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2016 13:42
doktorcz

XXX.XXX.11.198

Zdravím všechny zde přítomné a přeji Vám příjemný a ničím nerušený vstup do Nového roku.
Mám dva dotazy pro tuto diskusi. Rád bych našel registrovaného chovatele ovcí v okolí Teplic, pro výměnu zkušeností. Mám 3 ovečky koupené z nereg.chovu a rád bych zaregistroval(číslo mám), ale přiznám se, že i z finančních důvodů, jsem neobjednal kleště, ale pouze známky.Rád bych našel někoho kdo by mi buď byl ochoten přijet, za benzín, a, oznámkovat, nebo by byl ochoten kleště zapůjčit.A druhý dotaz, zda se tu najde někdo, kdo poradí kontakt na střihače ovcí také někde v okolí.Zatím ho nepotřebuji, ale přijde určitě čas.
Díky Všem za jakoukoli odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.1.2016 16:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

A jsou to Teplice nebo treba Teplice nad Metuji? :).

1.1.2016 19:11
doktorcz

XXX.XXX.11.198

JJ sem to hlava...Teplice.Teplice v Čechách smajlík

1.1.2016 20:01
bischof.vlastimil

XXX.XXX.55.98

doktorcz napsal(a):
Zdravím všechny zde přítomné a přeji Vám příjemný a ničím nerušený vstup do Nového roku.
Mám dva dotazy pro tuto diskusi. Rád bych našel registrovaného chovatele ovcí v okolí Teplic, pro výměnu zkušeností. Mám 3 ovečky koupené z nereg.chovu a rád bych zaregistroval(číslo mám), ale přiznám se, že i z finančních důvodů, jsem neobjednal kleště, ale pouze známky.Rád bych našel někoho kdo by mi buď byl ochoten přijet, za benzín, a, oznámkovat, nebo by byl ochoten kleště zapůjčit.A druhý dotaz, zda se tu najde někdo, kdo poradí kontakt na střihače ovcí také někde v okolí.Zatím ho nepotřebuji, ale přijde určitě čas.
Díky Všem za jakoukoli odpověď.

Dobrý den, v červnu jezdím do obce Bitozeves, pokud by jste nikoho jiného nesehnal...?

1.1.2016 21:48
nehezacka

XXX.XXX.210.68

Tak mi jsme od Mostu a ovci jsme stříhali obyč, nůžkama.kleště sice máme, ale s časem je to horší.

2.1.2016 10:49
doktorcz

XXX.XXX.11.198

Dobře děkuji za nabídku, číslo si ukládám smajlík

2.1.2016 12:33
honzapm

XXX.XXX.182.25

Známky často také nacvakne dobrý veterinář. Nebo kleště půjčí.
Třeba na nějakého v okolí ponatrefíte. Ten se vám určitě bude také hodit.
Jen věcná - nejsou kleště jako kleště - každý typ známek je pro jiný typ kleští.

2.1.2016 12:58
doktorcz

XXX.XXX.11.198

honzapm napsal(a):
Známky často také nacvakne dobrý veterinář. Nebo kleště půjčí.
Třeba na nějakého v okolí ponatrefíte. Ten se vám určitě bude také hodit.
Jen věcná - nejsou kleště jako kleště - každý typ známek je pro jiný typ kleští.

JJ to vím.Mám objednané známky od zee tags.

Přidejte reakci

Přidat smajlík