Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2016 19:25
Pavel1204

XXX.XXX.20.149

Dobrý den, mám další dotaz.
ÚMRTNOST JEHŇAT? (PŘI PORODU, V PRVNÍCH DNECH)
ÚMRTNOST OVCÍ PO PORODU?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2016 21:50

Hele, nechcete nahodou vyhledat nejakeho zkuseneho chovatele ve Vasem okoli, nejlip s pozadovanym plemenem (nebo alespon jinym masnym plemenem), abyste ho vyspovidal? Mam pocit, ze tady za Vas nikdo psat tu slohovku nebude

4.1.2016 22:59
Pavel1204

XXX.XXX.20.149

Děkuji Vám za ochotu. Ještě že všichni nejsou jako vy. Bohužel velmi rád bych vyzpovídal chovatele jenže v mém okolí se chovatelé nevyskytují. Takže Vám děkuji a prosím nediskutujte tam kde o Vaše názory nikdo nestojí. S pozdravem.

4.1.2016 23:03
Pavel1204

XXX.XXX.20.149

A ještě mimochodem moje práce již obsahuje 30 stránek. Tak informace na A5 my práci nevytvoří.

4.1.2016 23:22

jistě, taky děkuji za odpověď. no jen že zrovna tohle jsou věci, které se dají v různých materiálech a zdrojích sehnat. Zkusit se např. zeptat osob, které se statistikami zaobírají (? Schok - šlechtitelé?). Stačí zadat do googlu a vypadne Vám např. vyhodnocení reprodukčních ukazatelů valašky - procenta, číslíčka... přesně, co chcete.
Rozumím tomu, že se rozčilujete (pročítám Vaše vlákna od začátku), protože Vám tu ještě nikdo moc použitelných rad nedal. Někteří měli snahu (Mastňáček, p. Bischof), ale Vaše dotazy jsou většinou málo konkrétní a otázky, aby bylo možné na zadání odpovědět, již nezodpovídáte... tak se tak trochu zdá, že nás tu jen zkoušíte.

Jo a k tomu mimochodem - ony se ty práce, které mají dát základ nějakému realizovatelnému projektu, většinou píšou tak, že člověk skládá kousek informace po kousku (tedy se tvoří často z údajů na A5).

5.1.2016 08:20
bischof.vlastimil

XXX.XXX.55.98

Pavel1204 napsal(a):
Dobrý den, mám další dotaz.
ÚMRTNOST JEHŇAT? (PŘI PORODU, V PRVNÍCH DNECH)
ÚMRTNOST OVCÍ PO PORODU?

, hhippie, má bohužel pravdu a vy by jste měl projevovat, pokoru i úctu, protože něco chcete.

Když já jsem např. psal (i obhajoval na krajské úrovni) práci na téma :, Rentabilita malochovu ovcí, strávil jsem nad tím spoustu času a protože se mi zdálo že máte hodně, nekonkrétních otázek, (ale třeba mám jen jiné představy) přestal jsem již odepisovat na Vaše otázky.

Neznám sice název ani téma práce ale moc se mi nechce věřit že by se nenašel nikdo z, chovatelů např. texelů, co by vám nechtěl pomoci.

Jestli chcete napište adresu a pokusím se Vám poradit kam se obrátit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík