Rinope

XXX.XXX.243.7
Dobrý den,
obracím se na toto fórum s dotazem ohledně možnosti nákupu kozy nebo ovce k barfování. Měl bych zájem o celé zvíře, nejlépe zabité a vypuštěné. Zbytek už jsem si schopný "zpracovat" sám. Jde mi o to, že bych svému pejskovi chtěl nabalíčkovat kozí nebo ovčí maso. Viděl jsem různé inzeráty kde se prodávají živá zvířata. Našel by se zde někdo, kdo by třeba z důvodu rušení chovu, nebo nevhodnosti zvířete byl schopný mi zvíře porazit a vypustit? Nezáleží mi až tolik na stáří zvířete. Nebude to potrava pro mne ale pro mého psa.
Předem velmi děkuji za odpovědi a těším se na diskuzi...
Honza.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kde ma takova ovce nebo koza vypustak? Videl bych to na vyvrzeni :).
Rinope

XXX.XXX.243.7
Vyvrhnout ji nepotřebuju. Jde mi čistě o vypuštění krve... Zbytek si jsem schopný obstarat sám... :).

Mam ovci, velika suffolk masina, porody cekam v pulce dubna. Je uz celkem stara a vloni mela zanet vemene. Takze je to jeji mozna posledni sezona. To byste mel masa na hooodne dlouho. Jinak si myslim ze kdokoli kdo doma porazi vam ji vypusti.
Rinope

XXX.XXX.243.7
No to by bylo super... Máme krmnou dávku cca 0,5kg masa a kostí na den, takže to by opravdu bylo fajn. Můj zájem je právě o tyto starší, defektní či jinak pro chov nevhodné kusy... Místo pro zpracování mám, bohužel ale nemám místo a zkušenosti se zabitím a následným vypuštěním krve...
Pokud byste se rozhodl ji vyřadit, budu rád, kdyby jste se mi ozval. Moje číslo je 727896202.
Předem děkuji.
Honza.

Ulozim si vas, pripadne si ulozte i me 608726352. Jsem kousek od Broumova, okr. Nachod.

Kdo by mel zajem, dnes bude jedna ovecka k dispozici a do konce zari jeste asi dalsi dve. Cena je 20kc/kg. Porazim, vykrvim.