Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak ukecany ovcaci a kozarky, hrnte to sem :).

No tak popojedéééém!

Ja nevim, uvidime co se bude dit :).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.110
Mám pokrmeno, napojeno, nastláno, vyvenčeno, namočeno, zatopeno i bych do hospody šla. Docela jsem dostala chuť na pivko. A aby admin tu hospodu hned nezavřel, doporučovala bych v ní točit Kozla
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.110
Chce to počkat na Profesora, oni spolu s Mastňáčkem už téma nahodí.

Prd :) kdo vas ma porad udrzovat v napeti.. clovek za chvili vystrili prach. sem byste mohli zkusit psat, kdyz vas bude lakat plkat o necem mimo tema jinde. treba vlozit odkaz na to tema, kde jste chytli kecavou a pokracovat tady.

Ale třeba domácí chleba, když si pořídíte pekárnu, vlastní práce je otázka minut. Nasypu mouku, kvasnice, sůl, kmín, vodu olej, zavřu a za dvě a půl hod mám chleba. A když po tom začnete pátrat, kde není PO, potom už budete znát okruh potravin " zdravějších " a ty zmudy už ani chtít nebudete. A když máte domácí mléko, nemusíte vlastně v obchodě od mléka kupovat vůbec nic. Já tedy kromě másla, to z kozího ještě nestloukám. Vemte si, jak skromně žili naše babičky a dědové.
Ne vzdycky to byla dobrovolna skromnost. Bud nebyly penize nebo co kupovat.
Zrovna stahuju http://ulozto.cz/hledej?q=viktorianska%20farma mel jsem to jen v anglictine, tady je to uz cesky.