Australský Ovčák VS Border Kolie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PetrT152

25.2.2016 19:31
PetrT152

XXX.XXX.89.231

Dobrý den,
Je lepší na sport agility a nahánění ovcí pes plemene border kolie nebo australský ovčák.
(možná se to do této kategorie nehodí, ale pokud máte někdo z těchto plemen a používáte je na výše uvedené byl bych rád o vaše zkušenosti.)

26.2.2016 09:00
gir7

XXX.XXX.0.89

Myslím si, že border kolie je vhodnější. Mám australáka a moc vloh pro náhánění ovcí u něj nevidím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2016 09:17

Nevim jak ausstralak ale borderka je "mamlas" potrebuje bejt porad v zaprahu nebo mit nejakou cinnost. Aspon ta nase. Neni uplne cisa, ale ma vsechny vlastnosti ktery jsou popisovany u borderek. Nemel jsem cas ji vycvicit takze trosku spustla, rada si zdrhne, prozene cyklistu nebo auto, je to dost na budku. Jinak je to zlata cuba od deti si necha utrhnout obe usi a ani necekne. Akorat to utikani to me trapi. Miluje deti, jak zaslechne detsky hlasy, tak preskoci i dvumetrovej plot. Zlaty labradori. Dokazou prospat den ale i litat s clovekem po kopci. Borderka lehne az kdyz fakt nemuze nebo je venku psi pocasi, to se ji ven moc nechce.

26.2.2016 09:38
roklanka

XXX.XXX.46.216

Bude jedno, jestli ausík, nebo bocka, pokud má vlohy, což není zase tak jisté ani u jednoho plemene.Mám dvě pasoucí bocky, poměrně klidné, žádné hyperaktivní šílence.

26.2.2016 13:26
lizbeth

XXX.XXX.230.65

PetrT152 napsal(a):
Dobrý den,
Je lepší na sport agility a nahánění ovcí pes plemene border kolie nebo australský ovčák.
(možná se to do této kategorie nehodí, ale pokud máte někdo z těchto plemen a používáte je na výše uvedené byl bych rád o vaše zkušenosti.)

Pokud máte zájem se dozvědět více napište mi na sebe mail, můžu podat info jake vás zajímá, s pasením s oběma plemeny mám zkušenost.

26.2.2016 13:27

lizbeth napsal(a):
Pokud máte zájem se dozvědět více napište mi na sebe mail, můžu podat info jake vás zajímá, s pasením s oběma plemeny mám zkušenost.

Kdyz tak to napiste i sem, vsak to urcite zajima vic lidi i kdyz se nikdo neptal :).

26.2.2016 13:38
dhufnagel

XXX.XXX.88.145

lizbeth napsal(a):

Taky by mě to zajímalo. Tak to napište sem. Dékuji.

PetrT152

26.2.2016 15:35
PetrT152

XXX.XXX.89.231

lizbeth napsal(a):

Ano napište to sem.
předem děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík