Vedu si dle CMSCH Stadovy registr. Prvni roky jsem si odcervovala ovce sama, vloni jsem pozvala veta, aby je zaroven i prohledl, ze jsou zdrave. Dala jsem si jeho navstevu podepsat dozadu na bok Stadoveho registru, pro pripad kontroly. On mi rekl, ze ostatni maji Stadovy denik, kam se vse zapisuje, at si ho sezenu. Psala jsem tedy na CMSCH, ale pani mi odepsala, ze oni vyzaduji a posilaji jen Stadovy registr, zadny Stadovy denik nemaji.
Mate Stadovy denik a pokud ano, kde ho ziskam?
janapiglet
napsal(a):
Vedu si dle CMSCH Stadovy registr. Prvni roky jsem si odcervovala ovce sama, vloni jsem pozvala veta, aby je zaroven i prohledl, ze jsou zdrave. Dala jsem si jeho navstevu podepsat dozadu na bok Stadoveho registru, pro pripad kontroly. On mi rekl, ze ostatni maji Stadovy denik, kam se vse zapisuje, at si ho sezenu. Psala jsem tedy na CMSCH, ale pani mi odepsala, ze oni vyzaduji a posilaji jen Stadovy registr, zadny Stadovy denik nemaji.
Mate Stadovy denik a pokud ano, kde ho ziskam?
Stájový deník je vlastně sešit, do kterého se zaznamenávájí všechny úkony, které se ve stádě dělali. Odčervení a jiné léčení, buď celého stáda nebo jednotlivých kusů. Spoléhat na to, že si budete všechno pamatovat nejde. To potom člověk loví v paměti a věřte, že někdy, když je frmol se to z té hlavy opravdu těžce doluje.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Stajovy denik neni povinnost jako stajovy registr. Takze staci koupit notes. Ja si tyhle veci vedu v databazi v telefonu a obcas zazalohuju.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Casto staci psat si do kalendare, ten aspon stoji cely rok na stejnem miste. Ruzne notysky se obcase nekde zapomenou a tak :).